Vergelijk 2.457.936 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Youfone sim only abonnementen vergelijken

Op deze pagina kun je een overzicht van aanbiedingen voor Youfone sim only abonnementen vinden. Je kunt hier ook sim only aanbiedingen vergelijken. Deze sim only abonnementen bestaan uit een combinatie van belminuten, sms’jes en soms ook een internetbundel. Heb je geen behoefte aan een gratis mobiele telefoon maar zoek je gewoon een goedkoop abonnement, dan is het slim om voor sim only te kiezen.

Informatie over Youfone sim only abonnementen

Alle providers

Youfone is een goedkope sim-only provider waarbij je zelf je bundels kunt samenstellen. Youfone gebruikt het landelijk dekkende netwerk van KPN. Deze provider biedt bovendien gratis klantenservice en veel keuzevrijheid.

Youfone bel- en internetbundels

Bij Youfone sluit je al een abonnement af voor minder dan 10 euro per maand. Je hebt de keuze uit verschillende belbundels en internetbundels, die je gemakkelijk kunt aanpassen via de site van Youfone. Heb je genoeg aan 100 minuten of sms'jes per maand? Geen probleem! Maar je kunt ook kiezen voor bundels met onbeperkte belminuten en sms'jes, of zelfs een Youfone internetbundel met 2500 MB aan data per maand.

Youfone internet: 3G en 4G

Youfone's internetbundels hebben standaard een downloadsnelheid van 14,4 Mbps en een uploadsnelheid van 2 Mbps. Kies je voor een grotere internetbundel, dan gaat je internetsnelheid ook omhoog. Youfone biedt snel mobiel internet via het 4G-netwerk van KPN. Daarmee zijn downloadsnelheden opeens een stuk hoger. 4G is ideaal als je onderweg grote bestanden wilt downloaden, of om video's te streamen via bijvoorbeeld YouTube en Netflix.

Extra bundels bij Youfone

Daarnaast biedt Youfone verschillende extra bundels om je abonnement mee uit te breiden. Zo kun je kiezen voor Youfone SMS Onbeperkt om onbeperkt te kunnen sms'en. Met Onderling Bellen bel je gratis naar andere contacten die deze bundel ook hebben afgesloten. Tot slot zijn er nog bundels om goedkoop te bellen, sms'en en internetten in heel Europa.

Lees verder / Inklappen
Youfone Onbeperkt 1
mnd
Onbeperkt bellen en sms'en voor een vast laag tarief
Bellen / SMS onbeperkt bellen onbeperkt SMS
Internet 4G 5000 MB Snelheid: 250 MB/s
Maandprijs € 12,00 Eenmalig: Gratis Bekijken
Youfone Onbeperkt 12
mnd
Onbeperkt bellen en sms'en voor een vast laag tarief
Bellen / SMS onbeperkt bellen onbeperkt SMS
Internet 4G 5000 MB Snelheid: 250 MB/s
Maandprijs € 11,00 Eenmalig: Gratis Bekijken
Tip Youfone Onbeperkt 24
mnd
Onbeperkt bellen en sms'en voor een vast laag tarief
Bellen / SMS onbeperkt bellen onbeperkt SMS
Internet 4G 5000 MB Snelheid: 250 MB/s
Maandprijs € 10,00 Eenmalig: Gratis Bekijken

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden