Vergelijk 2.488.018 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Robin Mobile sim only abonnementen vergelijken

Op deze pagina kun je een overzicht van aanbiedingen voor Robin Mobile sim only abonnementen vinden. Je kunt hier ook sim only aanbiedingen vergelijken. Deze sim only abonnementen bestaan uit een combinatie van belminuten, sms’jes en soms ook een internetbundel. Heb je geen behoefte aan een gratis mobiele telefoon maar zoek je gewoon een goedkoop abonnement, dan is het slim om voor sim only te kiezen.

Informatie over Robin Mobile sim only abonnementen

Alle providers

Robin Mobile is een sim only provider waarbij je altijd onbeperkt kunt bellen, sms'en en internetten. Robin Mobile gebruikt het netwerk van KPN en is door de Consumentenbond al herhaaldelijk uitgeroepen tot het beste sim only abonnement.

Alles onbeperkt bij Robin Mobile

Met een sim only abonnement van Robin Mobile kom je nooit voor onaangename verrassingen te gaan. Welk Robin Mobile abonnement je ook afsluit, je kunt altijd onbeperkt bellen, sms'en en internet, hoeveel je per maand ook verbruikt. Bovendien betaal je geen aansluitkosten en is nummerbehoud gratis. Er zijn geen gemene kleine lettertjes en adders onder het gratis: onbeperkt is bij Robin Mobile ook echt onbeperkt.

Robin Mobile's internetbundels

Robin Mobile biedt drie verschillende abonnementen aan. Bij al deze abonnementen is alles onbeperkt, maar betaal je meer voor een hogere snelheid. Het goedkoopste Robin Mobile abonnement biedt snelheden van 800 Kbps, meer dan genoeg om te browsen of om Facebook en WhatsApp te gebruiken. Voor een hoger bedrag per maand kun je terecht bij Robin Super Snel of Robin Pijl Snel, met respectievelijk 15 Mbps of 25 Mbps. Kost iets meer, maar dan kun je bovendien online games spelen, video's streamen of snel grote bestanden downloaden.

Favoriet van de Consumentenbond

Bij Robin Mobile maak je gebruik van het netwerk van KPN. Daardoor ben je vrijwel overal in Nederland voorzien van bereik, met een landelijk dekkend netwerk. De klanttevredenheid bij Robin Mobile is dan ook hoog. In de maandelijkse abonnementenvergelijker van de Consumentenbond zijn de verschillende abonnementen al meerdere malen uitgeroepen tot het beste product. Veel Robin Mobile reviews beoordelen de producten van de provider gemiddeld met een 8 of hoger!

Lees verder / Inklappen

Geen resultaten

Helaas vonden we geen simonly's, verander je zoekopdracht, of bekijk alle Simonlys.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden