Vergelijk 2.513.422 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Het team achter GSMinfo.nl

Jeroen Pfeil

Jeroen Pfeil

Marketing en development

Oprichter en technische man van GSMinfo.nl. Is geen fan van Apple en doet het daarom al jarenlang braaf met zijn Androids. Bij tijd en wijle een heus grammaticaal genie, maar houdt zich over het algemeen bezig met ingewikkelde codes waar de gemiddelde Harry niks van snapt. Maakt in zijn vrije tijd graag tripjes naar zonnige oorden.

Bekijk artikelen van Jeroen
Henri Fluit

Henri Fluit

Financial controller

De man van de cijfers. Met een achtergrond in de accountancy is hij verantwoordelijk voor het financieel-economische reilen en zeilen van GSMinfo.nl.

Lasse Robroek

Lasse Robroek

Front-end webdesigner

Deze zelfbenoemde Photoshop-connaisseur is het creatief brein achter de voorkant van GSMinfo.nl. Leeft op een dieet van Mango's en Jelly Beans maar lust op z'n tijd ook best een Appel. Momenteel werkzaam vanuit de hoofdstad, maar ondanks de grote afstand is hij nog altijd zeer nauw bij het team betrokken.

Tom Hegeman

Tom Hegeman

Hoofdredacteur

Een echte camera-gek. Houdt zich het liefst bezig met sluitertijden en diafragma's. Met zijn spiegelreflex en smartphone maakt hij menig timelapse, Super Slow-motion en Google Sphere. Deze meestercommunicator is een groot fan van dingen die gewoon doen waar ze voor gemaakt zijn en duldt weinig tegenspraak van technologie.

Bekijk artikelen van Tom
Pieter Hengst

Pieter Hengst

Redacteur

Deze typgrage taalkunstenaar discrimineert niet op basis van OS. Of hij nou iOS, Android of Tizen voor de kiezen krijgt; hij is altijd in zijn nopjes. Hij heeft echter wel een speciaal plaatsje in zijn hart voor minder slimme telefoons. Pieter is een alleskunner op het gebied van smartphones, vlotte zijn studie maar net zo goed als zijn reviews.

Bekijk artikelen van Pieter
Môshe van der Sterre

Môshe van der Sterre

Programmeur

"Laat de computer dat doen." is een uitspraak waarmee deze tech-hulp al zijn taken oplost. De belangrijkste computer is zijn Jolla telefoon, maar zijn code mag ook op andere apparaten draaien. Zijn minst favoriete dieren zijn bugs, en zijn meest favoriete hapjes zijn easter-eggs.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden