Vergelijk 1.866.518 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Het team achter GSMinfo.nl

Jeroen Pfeil

Jeroen Pfeil

Marketing en development

Oprichter en technische man van GSMinfo.nl. Is geen fan van Apple en doet het daarom al jarenlang braaf met zijn Androids. Bij tijd en wijle een heus grammaticaal genie, maar houdt zich over het algemeen bezig met ingewikkelde codes waar de gemiddelde Harry niks van snapt. Maakt in zijn vrije tijd graag tripjes naar zonnige oorden.

Bekijk artikelen van Jeroen
Thomas Haenen

Thomas Haenen

Hoofdredacteur & vlaaikenner

Is als een kind zo blij met een stuk gloednieuwe technologie in z'n handen, al is het maar omdat hij voor 99% een klein kind is gebleven. Mocht je een artikel zien waarin honderden woorden worden verspild aan de geneugten van een mooi touchscreen, dan is de kans groot dat het van hem komt.

Bekijk artikelen van Thomas
Henri Fluit

Henri Fluit

Financial controller

De man van de cijfers. Met een achtergrond in de accountancy is hij verantwoordelijk voor het financieel-economische reilen en zeilen van GSMinfo.nl.

Lasse Robroek

Lasse Robroek

Front-end webdesigner

Deze zelfbenoemde Photoshop-connaisseur is het creatief brein achter de voorkant van GSMinfo.nl. Leeft op een dieet van Mango's en Jelly Beans maar lust op z'n tijd ook best een Appel. Momenteel werkzaam vanuit het land van Huawei en ZTE, maar is ondanks de grote afstand nog altijd zeer nauw bij het team betrokken.

Pieter Hengst

Pieter Hengst

Redacteur

De grammatica-goeroe en ABN-protagonist van GSMinfo.nl. Deze redacteur heeft speciale affiniteit voor Doro's, Emporia's en hun aimabele clientèle. Loopt zelf rond met een iPhone 6 Plus, die hij consistent aanduidt als frisbee. Is verder een liefhebber van alle soorten telefoons, van Windows Phone tot Android. Kan alleen niet overweg met de inmiddels uitgestorven Nokia Asha-serie.

Bekijk artikelen van Pieter
Môshe van der Sterre

Môshe van der Sterre

Programmeur

"Laat de computer dat doen." is een uitspraak waarmee deze tech-hulp al zijn taken oplost. De belangrijkste computer is zijn Jolla telefoon, maar zijn code mag ook op andere apparaten draaien. Zijn minst favoriete dieren zijn bugs, en zijn meest favoriete hapjes zijn easter-eggs.

Niels Hoeben

Niels Hoeben

Redacteur

Eigenlijk de enige echte journalist van het gezelschap. Laat zich niet hinderen door ook maar enige kennis van processoren, gigahertzen, ppi’s en andere hardware-aangelegenheden. Houdt zich voornamelijk bezig met het nieuws en achtergrondartikelen. Kan zo aan de slag bij gerenommeerde nieuwsrubrieken, maar zijn hart ligt in Ede.

Bekijk artikelen van Niels
Stan Hendriks

Stan Hendriks

Redacteur

Afstudeerder Marketing en Communicatie. Komt af en toe langs om GSMinfo.nl naar een "hoger niveau" te tillen. Vanuit zijn knieën. Met diezelfde knieën loopt hij hard en springt-ie soms in een vliegtuig naar een ver land, wat meestal neerkomt op de VS. Vergezeld van iPhone en camera. Nijmegen-gekkie.

Bekijk artikelen van Stan
Rick van der Veer

Rick van der Veer

Redacteur

Een die-hard technerd. Omringt zich het liefst de hele dag met AnTuTu, Kraken en andere benchmarks, bij voorkeur terwijl keihard de death metal van Disarmonia Mundi of Opeth op de achtergrond klinkt. Al is hij ook altijd te porren voor een heerlijke vlaai.

Bekijk artikelen van Rick

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden