Vergelijk 3.694.440 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Het team achter GSMinfo.nl

Jeroen Pfeil

Jeroen Pfeil

Marketing en development

Oprichter en technische man van GSMinfo.nl. Is geen fan van Apple en doet het daarom al jarenlang braaf met zijn Androids. Bij tijd en wijle een heus grammaticaal genie, maar houdt zich over het algemeen bezig met ingewikkelde codes waar de gemiddelde Harry niks van snapt. Maakt in zijn vrije tijd graag tripjes naar zonnige oorden.

Bekijk artikelen van Jeroen
Henri Fluit

Henri Fluit

Financial controller

De man van de cijfers. Met een achtergrond in de accountancy is hij verantwoordelijk voor het financieel-economische reilen en zeilen van GSMinfo.nl.

Lasse Robroek

Lasse Robroek

Front-end webdesigner

Deze zelfbenoemde Photoshop-connaisseur is het creatief brein achter de voorkant van GSMinfo.nl. Leeft op een dieet van Mango's en Jelly Beans maar lust op z'n tijd ook best een Appel. Momenteel werkzaam vanuit het land van Huawei en ZTE, maar is ondanks de grote afstand nog altijd zeer nauw bij het team betrokken.

Pieter Hengst

Pieter Hengst

Redacteur

De grammatica-goeroe en ABN-protagonist van GSMinfo.nl. Deze redacteur heeft speciale affiniteit voor Doro's, Emporia's en hun aimabele clientèle. Loopt zelf rond met een iPhone 6 Plus, die hij consistent aanduidt als frisbee. Is verder een liefhebber van alle soorten telefoons, van Windows Phone tot Android. Kan alleen niet overweg met de inmiddels uitgestorven Nokia Asha-serie.

Bekijk artikelen van Pieter
Môshe van der Sterre

Môshe van der Sterre

Programmeur

"Laat de computer dat doen." is een uitspraak waarmee deze tech-hulp al zijn taken oplost. De belangrijkste computer is zijn Jolla telefoon, maar zijn code mag ook op andere apparaten draaien. Zijn minst favoriete dieren zijn bugs, en zijn meest favoriete hapjes zijn easter-eggs.

Tom Hegeman

Tom Hegeman

Redacteur

Een echte camera-gek. Houdt zich het liefst bezig met sluitertijden en diafragma's. Samen met zijn Sony Xperia maakt hij menig timelapse en Google Sphere. Hij is een groot fan van dingen die gewoon doen waar ze voor gemaakt zijn en duldt weinig tegenspraak van technologie.

Bekijk artikelen van Tom

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden