Vergelijk 2.682.926 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Over GSMinfo.nl

Grootste telefoon vergelijker van Nederland, onafhankelijk en dagelijks telecomnieuws.

GSMinfo.nl maakt prijzen vergelijken stukken makkelijker! Op onze website vind je iedere dag een grote hoeveelheid telefoonaanbiedingen die je gemakkelijk naast elkaar zet. Op zoek naar een nieuw abonnement of toestel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij ons vergelijken betekent...

  • De meeste GSM aanbiedingen van heel Nederland voor zowel telefoons als abonnementen
  • Onafhankelijk advies waar je je nieuwe telefoon (met of zonder abonnement) het beste kunt bestellen
  • Per categorie de beste telefoon uitzoeken in onze keuzehulp
  • Iedere dag het laatste telecom nieuws
  • Regelmatig reviews van toestellen die op een objectieve manier worden getest
  • Interessante achtergrondartikelen die je kunnen helpen bij het kiezen van een nieuwe telefoon

Wie wij zijn

GSMinfo.nl is in 2008 opgericht en in een paar jaar uitgegroeid tot de grootste telefoon vergelijker van Nederland. In 2011 hebben we zelfs de Thuiswinkel Award Publieksprijs gewonnen als beste vergelijksite van Nederland. Per dag vergelijken we 2.682.926 prijzen bij 16 webwinkels. Zo weet je zeker dat je altijd het goedkoopste uit bent voor een nieuwe telefoon of een (ander) abonnement.

Achter GSMinfo.nl zit een team van jonge en enthousiaste mensen met passie voor alles wat met mobiele telefonie te maken heeft. We zorgen er iedere dag voor dat de prijzen op de website kloppen en zijn altijd bezig met het verbeteren van onze website. De redactie houdt zich daarnaast dagelijks bezig met het schrijven van nieuws, achtergrondartikelen en reviews van smartphones. Ben je benieuwd wie er bij GSMinfo.nl werkt? Neem dan eens een kijkje op onze teampagina.

Onze visie

Wij verzamelen elke dag weer telefoon- en abonnementsprijzen van een groot aantal telecomwebshops en plaatsen die op onze website. Momenteel vergelijken we ruim 2.682.926 prijzen bij zo’n 16 webwinkels. De database wordt meerdere malen per dag bijgewerkt zodat je altijd de nieuwste prijzen, tarieven en telefoons te zien krijgt.

We zijn onafhankelijk en zijn dus niet verbonden aan een bepaald merk of een winkel. We vinden het belangrijk dat we een compleet aanbod kunnen geven van prijzen en toestellen en trekken niemand voor. We streven ernaar om van iedere webshop die telefoons verkoopt de prijzen te vergelijken. Zo ben je altijd verzekerd van de goedkoopste deal.

We doen ons uiterste best om alle prijzen op de website correct weer te geven. We krijgen de data van webwinkels aangeleverd en het kan dus gebeuren dat er een soms een prijs bij zit die niet klopt. Mocht je onverhoopt een foutje vinden, neem dan contact op via onze contactpagina en we zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Geen webwinkel

We zijn geen webwinkel; we verkopen dus geen telefoons of abonnementen. Heb je vragen over een toestel of abonnement dat je hebt besteld of wil je de levertijd weten van een toestel? Dan raden we je aan om contact op te nemen met je provider of de desbetreffende webwinkel.

Uiteraard kun je wel terecht bij ons met vragen over toestellen, updates of technische vragen. Daarnaast kun je ons volgen op Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste telecom nieuws, onze reviews, leuke feitjes en foto’s van de redactie. Abonneren op onze nieuwsfeed kan ook.

Neem contact met ons op...

GSMinfo.nl is altijd bezig met het verbeteren van onze website. Ben je blij met onze website, heb je tips of wil je graag aangeven wat er mist? Laat het weten op onze contactpagina. We waarderen iedere reactie; positief of negatief!

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden