Vergelijk 2.401.927 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

ZTE Tania

Ontdek hier alles over de ZTE Tania: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De ZTE Tania komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de ZTE Tania

De ZTE Tania is het eerste Windows Phone 7 Mango-toestel van het Chinese ZTE. Het heeft specificaties vergelijkbaar met de HTC Radar, en is verkrijgbaar tegen een zacht prijsje. Met de Tania zet ZTE dan ook een budgettoestel neer die tóch zowat alles aankan wat Windows Phone 7 te bieden heeft.

Belangrijkste kenmerken

  • Flinterdun: dikte van slechts 10 mm
  • Voor weinig geld toch een Windows Phone 7 Mango-toestel
  • 5 megapixelcamera voor zowel foto's als video's

Voor wie is de ZTE Tania?

Wil je aan de slag met Microsoft's Windows Phone 7-besturingssysteem, dan waren er eigenlijk alleen enkele duurdere smartphones om uit te kiezen. Heb je weinig geld maar wil je toch met WP7 aan de slag, dan is de ZTE Tania een goede keuze.

ZTE Tania

Pluspunten van de ZTE Tania

ZTE staat bekend om zijn toestellen met een budgetprijsje, en ook aan de Tania ben je relatief weinig kwijt. Dan heb je toch nog de beschikking over een Windows Phone 7 Mango-toestel met een 5 megapixel camera voor foto's en video's, 512 MB aan RAM, en toegang tot de Windows Phone Marketplace met duizenden apps die je gratis en tegen betaling kunt downloaden. Ook het scherm van 4,3 inch is indrukwekkend groot.

Minpunten van de ZTE Tania

Een lager prijspunt betekent ook minder indrukwekkende onderdelen. De interne opslagruimte van de Tania is met slechts 4GB wat aan de beperkte kant, en ook de processor (een single-core van 1 GHz) valt wat tegen. Wil je een krachtig Windows Phone 7-toestel, dan kun je beter nog even verder kijken naar bijvoorbeeld de HTC Titan.

Telefoons vergelijkbaar met de ZTE Tania

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden