Vergelijk 2.379.762 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

ZTE Skate

Ontdek hier alles over de ZTE Skate: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De ZTE Skate is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de ZTE Skate

De Skate is ZTE's paradepaardje, en dat betekent dat je van alle kanten het beste kunt verwachten. Een flink touchscreen van 4,3 inch, versie 2.3 Gingerbread van Android, en een 5 megapixel camera. Hoewel de Skate niet meekan met andere vlaggenschepen als de Samsung Galaxy S II en de HTC Sensation weet ZTE voor relatief weinig geld toch nog een topproduct neer te zetten.

Android 2.3 Gingerbread: Duizenden apps

Zoals gezegd loopt de ZTE Skate op de nieuwste versie van Google's Android besturingssysteem: 2.3 Gingerbread. Met Android kun je alle kanten op: aan de ene kant is het zeer gebruiksvriendelijk, aan de andere kant zijn er eindeloos veel manieren om een smartphone-ervaring te bouwen die perfect is voor jezelf.

ZTE Skate

Daarnaast kun je duizenden apps downloaden, gratis en tegen betaling. Toepassingen als Whatsapp (gratis berichten sturen naar andere mensen met dit programma), Angry Birds (een toffe en verslavende game) en apps voor social networks als Twitter en Facebook zijn bijvoorbeeld gratis te verkrijgen. Met de Android Market Market kun jij de Skate dus tot in de puntjes personaliseren.

De ZTE Skate heeft een 800 MHz processor en een Adreno 200 GPU voor de graphics, waardoor je zowat verzekerd bent van een stotterloze smartphone-ervaring. Je kunt gerust meerdere applicaties tegelijk laten openstaan, want de processor van de Skate kan het aan.

Muziek, foto's, video's en meer

Ook heeft de Skate een grote hoeveelheid multimedia-opties. Zo kun je vanzelfsprekend je eigen MP3's luisteren. Die kun je zetten op het interne geheugen van 512 MB, of op los verkrijgbare microSD-kaarten van maximaal 32 GB. Daar passen in ieder geval een flink aantal nummers op. Ook video's bekijken via bijvoorbeeld Youtube is een optie.

Daarnaast heeft de ZTE Skate een ingebouwde camera van 5 megapixel, waarmee je zowel foto's als video's kunt maken. Een optische zoom ontbreekt helaas, maar een digitale zoom-optie en flitser maken veel goed.

De Skate heeft misschien een iets minder snelle processor dan zijn grote concurrenten, en is wat minder dun, maar hij kost dan ook een stuk minder. Koop je de ZTE Skate, dan haal je nog steeds een toptelefoon in huis, maar het doet een stuk minder pijn in je portemonnee.

ZTE Skate reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je ZTE Skate review.

Telefoons vergelijkbaar met de ZTE Skate

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden