Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Yarvik Ingenia Synchro

Ontdek hier alles over de Yarvik Ingenia Synchro (SMP45-210): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Yarvik Ingenia Synchro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Yarvik Ingenia Synchro

Op zoek naar een goedkope Android-smartphone met een lekker groot scherm? Dan is de Yarvik Ingenia Synchro de smartphone voor jou! Dit toestel heeft een 4,5 inch touchscreen, een krachtige dual-core processor, en is voorzien van een 8 megapixel camera. De Ingenia Synchro ondersteunt stand-by dual-SIM, wat betekent dat je twee SIM-kaarten tegelijk kunt gebruiken op dit toestel. Op beide ben je altijd berekbaar, wat wel zo handig is als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten hebt voor werk en privé. Liever een wat groter touchscreen? Dan is er de Yarvik Ingenia X1, een toestel van een scherm van 5,3 inch.

Belangrijkste kenmerken van de Yarvik Ingenia X1

  • 4,5 inch IPS-touchscreen met resolutie van 540x960 pixels
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich: toegang tot duizenden apps!
  • Voorzien van 8 megapixel camera achterop, extra camera voorop
  • 1 GHz dual-core processor
  • Ondersteunt dual-SIM: altijd bereikbaar op twee SIM-kaarten in één telefoon

Yarvik Ingenia Synchro

Voor wie is de Yarvik Ingenia Synchro?

De Yarvik Ingenia Synchro is een smartphone uit het middensegment, bedoeld voor de mensen met een krappe portemonnee. Want de Yarvik kost niet veel, als je ziet wat je er voor terugkrijgt. De telefoon is uitgerust met een 4.5 inch groot scherm, een 1 GHz dual-core processor en een 8 megapixel camera. Dat zijn specificaties die we normaliter op telefoons terugvinden die zich in een hogere prijsklasse ophouden. Veel waar voor je geld? Krap bij kas maar toch een smartphone? Kijk naar de Ingenia Synchro.

Pluspunten van de Yarvik Ingenia Synchro

Met een 4.5 inch scherm is de Yarvik lekker groot. Het beeldscherm heeft een resolutie van 540 bij 960 pixels, wat betekent dat je een PPI (Pixels per inch) hebt van 245. Dat resulteert in een haarscherp beeld, en dat kunnen we niet anders dan een pluspunt noemen.

Een ander pluspunt is de dual-sim techniek waarmee de Synchro is uitgerust. Dat betekent dat je met twee sim-kaarten tegelijkertijd bereikbaar bent. Handig als je bijvoorbeeld in een grensgebied woont of werkt, en niet steeds tegen roamingtarieven wil oplopen. Ook als je een privénummer wil houden naast een 06-nummer van je werk, biedt de Synchro uitkomst. Het kan een handige oplossing zijn als je nu nog met twee telefoons, twee opladers en twee handsfree-sets rondzeult.

Minpunten van de Yarvik Ingenia Synchro

Het is jammer dat de Yarvik nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich loopt. De versie die daarop volgt, 4.1 Jelly Bean, bevat veel optimalisaties die de telefoon soepeler moeten laten lopen. Ook zijn er een aantal leuke functies toegevoegd met die update, die je met de Ingenia Synchro dus helaas misloopt.

Yarvik Ingenia Synchro reviews

Onze bezoekers geven de Yarvik Ingenia Synchro een gemiddelde beoordeling van 5,5.
Bekijk Yarvik Ingenia Synchro reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (april 2013) door Thomas Haenen
Yarvik staat vooral bekend om het produceren van goedkope Android-tablets, maar weet het bedrijf ook prima smartphones voor een lage prijs af te leveren? GSMinfo.nl probeerde de Ingenia Synchro een paar weken uit. Yarvik Ingenia Synchro review
(november 2013)

Pluspunten:

Groot scherm van redelijke kwaliteit, aardig snelle processor,dual sim, goede accu!

Minpunten:

Wifi ontvangst wordt steeds slechter, beeldscherm krast snel, waardeloze flitser, SD kaarten crashen regelmatig, te gladde achterkant.
(september 2013)

Pluspunten:

Hij werkt pervekt hij is snel genoeg hebt mooi geleud voor muziek beeld is scherp genoeg voor films kijken via YouTube egt een plus punt voor yarvik

Minpunten:

Wat jammer is aan de mobiel is dat het scherm snel stuk is mijn vriendin hebt de zelde en onze dochter hebt er ook 1 alle drie de zelfde mobiel en alle drie een kapot beeldscherm jmmr genoeg is dat een min punt voor yarvik want ik hoor het meer over deze mobiel dat scherm snel stuk is jammer

Telefoons vergelijkbaar met de Yarvik Ingenia Synchro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden