Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Xtreamer Joyz

Ontdek hier alles over de Xtreamer Joyz: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Xtreamer Joyz is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Xtreamer Joyz

De Xtreamer Joyz is een betaalbare smartphone met hele goede specificaties. Hiermee is het een echte concurrent voor de Samsung Galaxy S III 16GB. Het toestel heeft een 4,7 inch scherm, 1,4 GHz quadcore-processor en 13-megapixelcamera.

Belangrijkste kenmerken van de Xtreamer Joyz:

  • 4,7 inch HD-scherm met 720x1280 pixels
  • 1,4 GHz quadcore-processor en 1 GB RAM
  • 13-megapixelcamera aan de achterkant
  • Gemakkelijk rooten door de ontgrendelde bootloader
  • Android 4.0; update naar Jelly Bean beschikbaar
  • 2500 mAh-accu voor extralang gebruik

Voor wie is de Xtreamer Joyz?

Xtreamer zet met de Joyz een betaalbare smartphone in de markt die de specificaties heeft van een echte high-end. Ben je op zoek naar een topmodel, maar heb je er het geld niet voor? Dan is dit een hele goede keuze. Met het grote scherm is hij dieaal voor video's bekijken en surfen op internet. Ook voor ontwikkelaars is dit een ideaal model aangezien de bootloader al ontgrendeld is. Met de Xtreamer Joyz kun je dus alle kanten op.

Xtreamer Joyz

Pluspunten van de Xtreamer Joyz

Het grote pluspunt van deze smartphone is toch wel de prijs. Voor minder geld heb je vrijwel dezelfde specificaties als bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S III. Een groot scherm, krachtige hardware, een goede camera en voorzien van Android: het is allemaal aanwezig op de Xtreamer Joyz. Een echte aanrader voor de mensen die wel een goed toestel willen, maar geen vermogen willen besteden.

Minpunten van de Xtreamer Joyz

Het enige minpunt wat we kunnen verzinnen bij dit toestel is het opslaggeheugen van 8 GB. Dit is wat aan de krappe kant als je graag apps, muziek en video's downloadt. Gelukkig zijn die laatste twee te verplaatsen naar het microSD-geheugen.

Xtreamer Joyz reviews

Onze bezoekers geven de Xtreamer Joyz een gemiddelde beoordeling van 4.
Bekijk Xtreamer Joyz reviews of schrijf zelf een review.

(februari 2014)

Pluspunten:

Mooi design met veel mogelijkheden en lekker snel.

Minpunten:

Telefoon laadt al vanaf begin niet op. Zou volgens Xtreamer helpdesk aan firmware liggen. Is inmiddels nieuwe firmware beschikbaar, echter door telefoon wordt de SD kaart niet herkend. Update kan alleen via SD kaart. Kan update dus niet installeren, slechte service van Xtreamer, sturen je van kastje naar de muur en probleem na 2 maanden nog altijd niet opgelost.

Telefoons vergelijkbaar met de Xtreamer Joyz

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden