Vergelijk 3.716.423 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Xiaomi Redmi Note 9S

Ontdek hier alles over de Xiaomi Redmi Note 9S: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Xiaomi Redmi Note 9S

De Xiaomi Redmi Note 9S beschikt over een flink 6,67 inch-beeldscherm en een grote 5020 mAh batterij. Met een vlotte octa core-processor, 4 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen is de smartphone voorzien van prima hardware. Achterop heeft de Xiaomi Redmi Note 9S een vier camera's, bestaande uit een 48-, een 8-, een 5- en een 2-megapixelsensor. Verder heeft het toestel voorop een 16-megapixelcamera. Xiaomi Redmi Note 9S draait standaard op Android 10 met MIUI 11 daaroverheen.

Kijkend naar de specificaties van de Redmi Note 9S maakt het duidelijk dat we hier behoorlijk wat smartphone bespreken. De verwachting daarbij is doorgaans dat er ook een flinke prijskaart bijhoort. Dat is met de Xiaomi Redmi Note 9S echter niet het geval. Voor een lage prijs heb je behoorlijk wat smartphone. Dat is iets dat Xiaomi wel vaker voor elkaar krijgt.

Belangrijkste specificaties van de Xiaomi Redmi Note 9S

  • 4 GB werkgeheugen, 32 GB opslagruimte
  • 48-, 8-, 5- en 2-megapixelcamera's op de achterkant, 16-megapixelselfiecamera
  • 6,67 inch IPS LCD-beeldscherm met Full HD+-resolutie
  • Android 10 met MIUI 11
  • 5020 mAh batterij

Xiaomi Redmi Note 9S prijzen vergelijken

Xiaomi Redmi Note 9S
Met abonnement: Vanaf € 15,00 p/m
Los toestel: € 211,00

Vergelijk prijzen

Pluspunten van de Xiaomi Redmi Note 9S

De Xiaomi Redmi Note 9S is voordelig geprijst. Toch heeft de smartphone voldoende vermogen om gangbare apps zoals Facebook, WhatsApp en Instagram te draaien en ook kun je al je dagelijkse smartphonetaken uitvoeren met dit toestel. De camera's schieten prima foto's met onder andere bokeh-effecten en het opslaggeheugen leent zich aan het opslaan van al je gegevens zoals gemaakte foto's, video's en muziek. Dankzij het grote 6,67 inch-beeldscherm kijk je Full HD-films op groot formaat weg.

Met de frisse versie van Android 10 is de Xiaomi Redmi Note 9S helemaal bij. De smartphone is dankzij zijn erg grote batterij, zuinige hardware en de genoemde Android-versie behoorlijk lang te gebruiken na een keer volledig opladen. 4 GB werkgeheugen is voldoende om meerdere apps naast elkaar te draaien en ook voor het spelen van games is de Redmi Note 9S een geschikt toestel. 

Minpunten van de Xiaomi Redmi Note 9S

Hoewel het scherm van de Xiaomi Redmi Note 9S lekker groot is, is de resolutie niet giga. Boven de 6 inch zijn steeds meer smartphones tegenwoordig voorzien van een 1440p beeldscherm terwijl de Redmi Note 9S is voorzien van een 1080p resolutie. Toch wordt de meeste content nog steeds gepubliceerd in 1080p en zul je dus niets verliezen op de Xiaomi Redmi Note 9S. Daar komt nog bij dat het toestel goed geprijsd is.

Xiaomi Redmi Note 9S reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Xiaomi Redmi Note 9S review.

Tip: Vergelijk Xiaomi Redmi Note 9S prijzen met abonnement vanaf € 15,00

Telefoons vergelijkbaar met de Xiaomi Redmi Note 9S

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden