Vergelijk 2.613.913 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Xiaomi Redmi Note 8T

Ontdek hier alles over de Xiaomi Redmi Note 8T: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi brengt steeds meer telefoons uit in Nederland en daar hoort ook de Xiaomi Redmi Note 8T bij. Met de Redmi Note 8T haal je flink wat telefoon in huis voor een bescheiden prijs. Naast een flinke accu en een helder scherm heeft de Redmi Note 8T ook nog een knaller van een camera. De Redmi Note 8T is uitgerust met genoeg werkgeheugen en een capabele processor. Die processor zal niet alles even makkelijk aankunnen, maar de gebruikelijke apps als Facebook, Instagam zijn geen probleem.

Als je op zoek bent naar een smartphone die je overal in kan bijstaan maar niet al teveel geld uit wil geven, dan zijn ook andere smartphones van Xiaomi een aanrader, de Xiaomi Mi A3 bijvoorbeeld. De Redmi Note 8T is echter een nieuwer toestel met keurige specificaties. Van het grote scherm zul je niet snel genoeg krijgen.

Belangijkste specificaties van de Xiaomi Redmi Note 8T

  • 6.3 inch beeldscherm met Full HD-resolutie
  • Snapdragon 665-processor
  • Accu met 4000 mAh capaciteit
  • 48-, 8-, en twee 2-megapixelcamera's
  • Draait op Android 9 Pie

Pluspunten van de Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi is al jaren actief als smartphone-fabrikant. Het gevolg daarvan is dat het bedrijf weet wat ze doen wanneer ze een nieuw toestel ontwikkelen. Een bijkomend voordeel is dat Xiaomi haar toestellen niet al te duur in de markt zet. Dat wil dus zeggen dat je voor niet al teveel euro's wel best wat smartphone kunt oppikken met een Xiaomi. Dat is in het geval van de Redmi Note 8T niet anders. Het toestel is voordelig maar wel volledig uitgerust om de moderne smartphone-gebruiker bij te staan in het dagelijks leven.

Wanneer je het lijste met specificaties van de Xiaomi Redmi Note 8T bekijkt valt vooral op dat het toestel maar liefst 4 camera's heeft op de achterkant. En dan hebben we het niet over 4 lullige 1.3 megapixelschieters. De Redmi Note 8T heeft als hoofdcamera een 48-megapixelcamera. Die schiet foto's en filmpjes met 12 megapixels, maar dan wel scherp en met betere prestaties bij minder licht. Daarnaast zitten er nog één 8- en twee 2-megapixelcamera's in om onder een grotere hoek en op grotere afstand foto's te schieten.

Minpunten van de Xiaomi Redmi Note 8T

Het kan natuurlijk niet alleen maar feest zijn. Zeker niet met een telefoon van deze prijs. De Xiaomi Redmi Note 8T heeft namelijk geen hoofdtelefoonaansluiting. Dat kan een beetje lastig zijn als je bijvoorbeeld een hoofdtelefoon hebt die geluid van hoge kwaliteit produceert, maar deze niet op je smartphone kunt aansluiten. Toch heeft de Redmi Note 8T vrij veel te bieden terwijl Xiaomi er niet al teveel voor vraagt. Voor het verschil in prijs kun je misschien een uitstekende bluetooth-headset aanschaffen, ben je ook meteen van die draden af.

Xiaomi Redmi Note 8T reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Xiaomi Redmi Note 8T review.

Tip: Vergelijk Xiaomi Redmi Note 8T prijzen met abonnement vanaf € 12,00

Telefoons vergelijkbaar met de Xiaomi Redmi Note 8T

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden