Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Xiaomi Redmi Note 8

Ontdek hier alles over de Xiaomi Redmi Note 8: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Xiaomi Redmi Note 8

De Xiaomi Redmi Note 8 is een grote jongen. Dan bedoelen we qua formaat en qua prijs/kwaliteitverhouding. Voor een scherpe prijs krijg je namelijk een 6.3 inch scherm aan de voorkant met Full HD+-resolutie, maar liefst vier camera's achterop en een ruime accu, die als klap op de vuurpijl ook nog snelladen ondersteunt. Alles aan deze telefoon ademt kwaliteit, behalve de prijs. Uiteraard ontbreken standaard zaken als een vingerafdrukscanner, volledige wifi-sensoren en ondersteuning voor bijna alle mogelijke antennefrequenties niet.

Nog even over die vier camera's aan de achterkant van de Redmi Note 8. Daarmee kan je in bijna elke situatie een goede foto maken. De hoofdsensor heeft 48 megapixels, dat zijn 48 miljoen pixels! De andere drie sensoren zijn een breedhoek, een dieptelens en een speciale lens die macrofotografie met de hoofdsensor mogelijk maakt. De camera's vullen elkaar aan waar nodig. Zoals gezegd: voor elke situatie heeft de camera-opstelling in de Xiaomi een oplossing voorhanden.

Belangrijkste Xiaomi Redmi Note 8 specificaties

  • 6.3 inch IPS-LCD scherm met Full HD+-resolutie van 1080x2340
  • Loopt op Android 9 Pie met Xiaomi-skin
  • Vier camera's achterop, hoofdcamera voorzien van 48 megapixel
  • Flinke 4000 mAh accu met QuickCharge 3.0-ondersteuning
  • Minimaal 64GB interne opslag, uitbreidbaar met microSD

Pluspunten van de Xiaomi Redmi Note 8

Als je foto's wil gaan maken is het handig dat je je camera meeneemt. Maar wat nou als je niet van plan was om foto's te gaan maken, maar dat achteraf toch wil? Dan is de Redmi Note 8 er als oplossing. De 48-megapixelcamera van de Redmi Note 8 schiet keurige plaatjes. Je hoeft je compactcamera eigenlijk niet meer mee te nemen op vakantie. De 48-megapixelcamera maakt gebruik van zogeheten Quad Bayer-technologie om foto's te maken van 12-megapixels, die er dan erg goed uit zien.

Wanneer je de term 'Note' hoort denk je waarschijnlijk al aan het grote toestel van een concurrent. Toch maakt Xiaomi ook flinke telefoons. Het grote 6,3 inch display heeft en Full HD+ resolutie. Dat wil zeggen dat er horizontaal 1080 pixels in het scherm zitten en over de lange kant zitten 2340 pixels verdeeld. Al deze pixels zorgen voor een uiterst prettige kijkervaring op het grote scherm van de Redmi Note 8.

Minpunten van de Xiaomi Redmi Note 8

Howel de Xiaomi Redmi Note 8 een prettig plaatje schiet en dankzij de grote accu ook een tijdje me kan, is het toestel niet voor iedereen een uitkomst. Wanneer je intensief wil gamen op de Redmi Note 8 dan kan dat zeker wel, maar het zou kunnen dat de processor dan een beetje tegen begint te sputteren. Wanneer je niet de allerzwaarste apps gebruikt kun je echter prima vooruit met de Xiaomi Redmi Note 8.

Xiaomi Redmi Note 8 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Xiaomi Redmi Note 8 review.

Tip: Vergelijk Xiaomi Redmi Note 8 prijzen met abonnement vanaf € 13,00

Telefoons vergelijkbaar met de Xiaomi Redmi Note 8

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden