Vergelijk 2.460.792 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Xiaomi Redmi 9

Ontdek hier alles over de Xiaomi Redmi 9: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Xiaomi Redmi 9

De Xiaomi Redmi 9 is een toestel uit het budgetsegment van Xiaomi, dat is voorzien van keurige specificaties. Zo krijg je een 6,53 inch IPS LCD-scherm met een Full HD+-resolutie, waar je alles loeischerp op kan bekijken. Het is ook interessant om te zien dat Xiaomi in dit segment kiest voor vier camera's. Zo krijg je een 13-megapixelgroothoeklens, een 8-megapixelultragroothoek, 5-megapixelmacrocamera en een 2-megapixeldieptesensor. Die laatste sensor zorgt ervoor dat je snel kunt scherpstellen zodat je snel en nauwkeurig je foto's kunt maken.

De Xiaomi Redmi 9 draait standaard op Android 10 en heeft een eigen skin van Xiaomi. Die voegt onder andere een slimme camera-modus toe waarmee je voor elke situatie meteen de goede instellingen gebruikt. Handig is ook de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner. Die zit bij de Xiaomi Redmi 9 op de achterkant, waardoor je er altijd goed bij kunt met je vinger. Er zijn amper randen om het scherm te vinden met uitzondering van de boven- en onderkant. Dankzij de afgeronde hoeken ligt het ontwerp ook lekker soepel in de hand.

Belangrijkste specificaties van de Xiaomi Redmi 9

  • 6,53 inch IPS LCD-scherm met 1080 bij 2340 pixels
  • 4 camera's achterop, 8-megapixelcamera voorop
  • Draait op Android 10 met Xiaomi's eigen skin
  • Minimaal 32GB interne opslag, 3GB werkgeheugen
  • 5020 mAh accucapaciteit

Xiaomi Redmi 9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 11,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd 200 1000 € 12,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 12,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 16,00 € 0,- Bekijken
Alle Xiaomi Redmi 9 aanbiedingen.

Pluspunten van de Xiaomi Redmi 9

Met de vier camera's aan boord van de Redmi 9 kun je in vrijwel alle situaties uit de voeten. De hoofdsensor heeft met 13 megapixel genoeg om in zeer diverse omstandigheden goede foto's te maken. Met de 2-megapixelsensor kan je nog een scherptediepte-effect toevoegen. Verder zijn de andere camera's goed in staat om je bij te staan in de verschillende omstandigheden.

Een ander pluspunt van de Redmi 9 is dat de batterij vrij enorm is. Met 5020 mAh hoef je absoluut niet vaak een stopcontact op te zoeken. Je doet niet alleen makkelijk een dag met de Redmi 9, afhankelijk van je gebruik kun je ook prima twee tot drie dagen halen. Dat is een luxe die je niet bij alle smartphones krijgt en zeker een groot voordeel. Het toestel is zelfs snel op te laden. Niet bliksemsnel, maar nog steeds vlotter dan je misschien gewend bent.

Minpunten van de Xiaomi Redmi 9

Met de Xiaomi Redmi 9 zit je op Android 10, inmiddels zijn we bijna bij Android 11. De kans dat de Redmi 9 naar Android 11 gaat is niet heel groot. Xiaomi zou er wel voor kunnen kiezen maar voor een smartphone van deze prijs is Android 10 waarschijnlijk het eindstation. Android 10 is echter geen slecht eindstation, er zit veel bescherming ingebakken om je privacy privé te houden.

Xiaomi Redmi 9 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Xiaomi Redmi 9 review.

Tip: Vergelijk Xiaomi Redmi 9 prijzen met abonnement vanaf € 11,00

Telefoons vergelijkbaar met de Xiaomi Redmi 9

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden