Vergelijk 2.359.205 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Xiaomi Mi 10

Ontdek hier alles over de Xiaomi Mi 10: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Xiaomi Mi 10

De Xiaomi Mi 10 is de opvolger van de indrukwekkende Xiaomi Mi 9. Dit toestel heeft ook weer een scherpe prijs gecombineerd met de beste hardware die er op het moment beschikbaar is. Dat betekent een vlotte Snapdragon 865-chipset en alle toeters en bellen die daarbij horen. Een daarvan is volledige 5G-ondersteuning. Met de Mi 10 ben je dus uitstekend voorbereid op de toekomst. Die toekomst ziet er dankzij het 6.7 inch Full HD+-scherm met AMOLED-technologie ook kraakhelder en contrastrijk uit. Er is ook een goedkopere variant met iets mindere specificaties, de Xiaomi Mi 10 Lite.

De Mi 10 is standaard voorzien van 128GB aan intern geheugen, maar er is ook een variant met 256GB. Al die opslag is wel handig, want met de vierdubbele camera op de achterkant wil je vaak foto's maken. Vooral de hoofdcamera van maar liefst 108 megapixel zal je vaak willen gebruiken, want die kan geweldige foto's maken. Filmen in 4k kan natuurlijk ook. De Mi 10 heeft zelfs een speciale lens om macro-foto's te maken, dus alle amateurfotografen kunnen met de Mi 10 zichzelf helemaal laten gaan. Zonder zich zorgen te hoeven maken of er dus genoeg opslagruimte is voor al die foto's.

Belangrijkste Xiaomi Mi 10 specificaties

  • 6.7 inch AMOLED-scherm met Full HD+-resolutie en 90hz verversingssnelheid
  • Draait op Android 10 met MIUI en Google Play Store
  • Vierdubbele camera achterop, hoofdcamera van 108 megapixel
  • 128GB of 256GB opslaggeheugen, niet uitbreidbaar
  • Ondersteunt alle 5G-frequenties

Pluspunten van de Xiaomi Mi 10

De Xiaomi Mi 10 is voorzien van maarliefst vier camera's. De ster van de show is natuurlijk het exemplaar van 108 megapixel. Daarmee kan je geweldige foto's maken. De camera is voorzien van optische beeldstabilisatie en kan ook goede foto's in nachtelijke omstandigheden produceren. De tweede camera is een groothoek, waarmee je makkelijk bijvoorbeeld grote gezelschappen op de foto zet zonder twintig meter afstand te nemen. De derde camera heeft een gespecialiseerde macrolens en kan scherpe foto's maken van objecten die heel klein zijn. Met de vierde camera kan je geen foto's maken; deze wordt gebruikt om diepte in te schatten voor het scherptediepte-effect van de primaire camera, een zogehete Time-of-flight sensor.

Het scherm op de Xiaomi Mi 10 is een ander groot pluspunt. Met Full HD+-resolutie heb je voldoende pixels, het contrast en kleurechtheid is gegarandeerd dankzij de AMOLED-technologie en als klap op de vuurpijl heeft het scherm ook nog eens een verversingssnelheid van 90hz. Dat betekent dat alles op het scherm er vloeiender uitziet, omdat het scherm meer beelden per seconde kan laten zien. Heel wat anders dus dan die dia-voorstelling over het onkruid in de achtertuin van je grootouders.

Minpunten van de Xiaomi Mi 10

Ondanks de uitgebreide cameraopstelling in de Mi 10 is het jammer dat er geen zoomlens op aanwezig is. Veel toestellen met een meervoudige cameraopstelling kiezen er ook voor om een camera te plaatsen waarmee je beter foto's kan maken van zaken die verder weg zijn, maar deze optie biedt de Mi 10 helaas niet.

Xiaomi Mi 10 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Xiaomi Mi 10 review.

Tip: Vergelijk Xiaomi Mi 10 prijzen met abonnement vanaf € 27,50

Telefoons vergelijkbaar met de Xiaomi Mi 10

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden