Vergelijk 2.488.018 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beste Windows Phone telefoons

Alle mobiele telefoons

Informatie over Windows Phone

In dit overzicht vind je in alle smartphones met Windows Phone. Microsofts besturingssysteem is voor ieder budget en werkt bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Wat is Windows Phone?

Windows Phone is het mobiele besturingssysteem van Microsoft. De eerste versie, Windows Phone 7, werd op 21 oktober 2010 gelanceerd. Met Windows Phone 8, dat sinds november 2012 beschikbaar is, zijn vele nieuwe features toegevoegd. Windows Phone is een toegankelijker besturingssysteem, waarbij je altijd in één oogopslag kunt zien op het startscherm wat voor nieuwe meldingen je allemaal hebt. Nieuwe updates wordt namelijk direct getoond in de 'Live Tiles' van al je apps. Windows Phone is zonder twijfel het meest gebruiksvriendelijke mobiele besturingssysteem op de markt. 

Startscherm van Windows Phone

Op het homescreen van Windows Phone is dankzij de Live Tiles in één oogopslag te zien wat er gebeurt, wat er nog moet plaatsvinden en wat je allemaal hebt gemist. Je kunt deze tegels helemaal zelf indelen: kies voor een kleine tegel als je alleen een snelkoppeling wil naar je app, of voor een grotere tegel als je een compleet en duidelijk overzicht wil zien van de laatste updates van die app. Voor elke app is een Live Tile beschikbaar: je kunt zelfs een Live Tile maken voor individuele contacten! Zo heb je gemakkelijk zicht op de laatste updates of berichten van een vriend of collega.

Nieuw in Windows Phone 8.1 Update 1

Windows Phone 8.1 Update 1 is de nieuwste versie van Microsoft's besturingssysteem. De laatste paar updates heeft Microsoft behoorlijk wat veelgevraagde features toegevoegd. Zo is er nu een eigen notificatieoverzicht, door Microsoft 'Action Center' genoemd. Daar vind je alle updates en meldingen van apps die je gemist hebt. Daarnaast zijn er nu Live Folders, zodat je de snelkoppelingen op je startscherm in een folder kunt stoppen.

Lees verder / Inklappen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden