Vergelijk 2.956.161 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wileyfox Swift 2 X

Ontdek hier alles over de Wileyfox Swift 2 X: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Wileyfox Swift 2 X

De Wileyfox Swift 2X is een betaalbare smartphone met prachtige specificaties. Het toestel is voorzien van een 5,2 inch Full-HD scherm en een grote batterij van 3000 mAh. Met een 16-megapixelcamera aan de achterkant en een 8-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel kunnen mooie foto's en video's worden gemaakt. Het toestel draait uit de doos op Android 6.0 Marshmallow met daarover heen Cyanogen OS. Wileyfox voorziet het toestel echter over-the-air van een update naar de nieuwste versie van Android 7.0 Nougat. 

Verder heeft het toestel 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen onder de motorkap liggen. Met een USB Type-C aansluiting is het toestel voorzien van de nieuwste standaard aansluiting en ook de octa-core processor met kernen geklokt op 1,4 GHz geeft je toegang tot alle gangbare applicaties. De Wileyfox Swift 2X biedt de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken.

Belangrijkste specificaties Wileyfox Swift 2X

  • 5,2 inch Full-HD scherm
  • Octa-core processor geklokt op 1,4 GHz, bijgestaan door 3 GB werkgeheugen
  • 16-megapixelcamera aan de achterkant en 8-megapixelcamera aan de voorzijde
  • 32 GB opslaggeheugen
  • Vingerafdrukscanner op de achterkant

Pluspunten Wileyfox Swift 2X

De Wileyfox Swift 2X biedt met zijn 5,2 inch Full-HD scherm meer dan voldoende overzicht om al je zelfgemaakte foto- en videomateriaal te bewonderen, het kijken van Full-HD YouTube filmpjes of het browsen van het internet. In tegenstelling tot de andere toestellen van Wileyfox, heeft de Swift 2X een groter scherm aan boord, voorzien van een hogere resolutie

Met de rappe octa-core processor en 3 GB werkgeheugen ben je met deze telefoon in staat om alle gangbare applicaties zoals Facebook en WhatsApp moeiteloos te draaien. 32 GB aan opslaggeheugen geeft je genoeg ruimte om al je foto's en video's op te slaan. Met de 16-megapixelcamera aan de achterzijde van het toestel schiet je mooie beelden.

Het toestel is uitgerust met een vingerafdrukscanner, welke je persoonlijke privacy helpt waarborgen. De Wileyfox Swift 2X draait op Android 6.0 Marshmallow met daarover heen Cyanogen OS. Wileyfox voorziet het toestel van een update naar Android 7.0 Nougat zodat je bent voorzien van de nieuwste Android-versie.

Minpunten Wileyfox Swift 2X

De Wileyfox Swift 2X is de grootste variant uit de Wileyfox Swift-lijn. Het toestel heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, wat het een welkom toestel maakt in het middensegment smartphones. Met een lagere prijs komt echter ook een nadeel. De hardware van de Wileyfox Swift 2X is daarom niet bliksemsnel of in staat te competeren met de huidige vlaggenschepen. Desalniettemin heb je met de Wileyfox Swift 2X een zeer degelijk toestel in handen wat met Android 7.0 klaar is voor de toekomst.

Wileyfox Swift 2 X reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wileyfox Swift 2 X review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wileyfox Swift 2 X

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden