Vergelijk 2.025.413 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wileyfox Swift 2

Ontdek hier alles over de Wileyfox Swift 2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Wileyfox Swift 2

De Britse smartphonemaker Wileyfox zet met de Swift 2 een degelijke mid-range smartphone neer. De smartphone draait op het Cyanogen besturingssysteem, wat eigenlijk een aangepaste versie van Android is met behoorlijk wat meer mogelijkheden. Met een 5-inch scherm, 2700 mAh batterij en een heuse octa-core processor heb je met de Wileyfox Swift 2 een relatief snel toestel in handen tegen een betaalbare prijs. Het toestel is snel op te laden met de ondersteunde Quick Charge 3.0 technologie, zo moet de batterij binnen een half uur halfvol zijn. 

Verder is de smartphone uitgerust met welkome en leuke toevoegingen die je niet altijd terugvind op een telefoon met een vergelijkbaar prijskaartje. De Wileyfox Swift 2 is uitgerust met 2 GB werkgeheugen en biedt de gebruiker 16 GB aan opslaggeheugen. Het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner, zodat alleen jij toegang hebt tot je telefoon. De smartphone ondersteund de mogelijkheid om twee simkaarten in het toestel te plaatsen, terwijl het extra slot ook dienst kan doen als microSD kaartslot. Ook is er een 13-megapixelcamera geïnstalleerd in het apparaat, wat voor mooie plaatjes zorgt. 

Belangrijkste Wileyfox Swift 2 Specificaties

  • Draait op Cyanogen 13.1 OS
  • Octa-core processor met kernen geklokt op 1,4 Ghz
  • 2 GB werkgeheugen
  • 2700 mAh batterij met ondersteuning van Quick Charge 3.0
  • 5-inch scherm met HD Ready resolutie (1280x720 pixels)
  • Vingerafdrukscanner

Pluspunten Wileyfox Swift 2

De Wileyfox Swift 2 heeft veel te bieden voor zijn lage prijskaartje. Met bijzonder veel functies en een besturingssysteem dat de gebruiker veel mogelijkheden biedt is deze telefoon dan ook bijzonder geschikt voor de gebruiker die net wat meer met zijn telefoon wil doen dan de standaard smartphonegebruiker. Ook biedt het apparaat snelle hardware wat met gemak alle gangbare applicaties draait. 

Met beide camera's op het toestel kun je leuke foto's maken. De frontcamera blinkt hierbij uit omdat het hier om een 8 megapixelcamera gaat, een toepassing die we vaker alleen bij high-end toestellen terugzien. Met 16 GB opslaggeheugen ben je voorzien van genoeg ruimte om al je foto's, video's en applicaties op te slaan op deze telefoon. 2 GB aan werkgeheugen biedt tegelijkertijd ruimte genoeg om meerdere applicaties naast elkaar te draaien, zodat je met gemak muziek kunt luisteren terwijl  je het internet gebruikt en in de achtergrond een nieuwe applicatie download. 

Ook de vingerafdrukscanner is een mooie toevoeging op dit toestel. Met een simpele handeling krijgt alleen de rechtmatige eigenaar toegang tot het toestel. Met de 2700 mAh batterij kun je ook wel even vooruit, zowel het scherm als de processor vragen niet al te veel energie en dat zorgt ervoor dat je het toestel gerust een aantal uren ongestoord kunt gebruiken. 

Minpunten Wileyfox Swift 2

Ook al is de Wilelfox Swift 2 een mooi toestel voor een goede prijs, de smartphone heeft ook een paar kleine nadelen. Zo wordt het toestel geleverd zonder USB-adapter, heeft het scherm een wat lagere resolutie en is de batterij niet van het grootste formaat. Tegelijkertijd gebruikt het toestel wel minder energie dan de norm, waardoor het eigenlijk ook geen grotere batterij nodig heeft. Desondanks heb je deze Cyanogen telefoon al in handen tegen een fantastische prijs.

Wileyfox Swift 2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wileyfox Swift 2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wileyfox Swift 2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden