Vergelijk 2.513.422 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko View2 Pro

Ontdek hier alles over de Wiko View2 Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Wiko View2 Pro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Wiko View2 Pro

Wiko is een smartphoneproducent die we in Nederland eigenlijk niet goed genoeg kennen. Het Franse concern produceert smartphones die het op durven te nemen tegen de grote namen in de smartphone-industrie, en dat op een veel lager prijspunt. De Wiko's brengen de eigenschappen waar smartphone-giganten mee te koop lopen terug naar een telefoon die je portemonnee wat meer zal behagen. Dat geldt ook voor de Wiko View2 Pro. De View2 Pro is de krachtigere variant van de Wiko View2 maar niet meteen een dure smartphone.

Wiko View2 Pro review

Wiko View2 Pro review

20 jun 2018 - De Wiko View2 Pro is een bijzonder toestel door zijn unieke scherm en scherpe prijs. Is het alleen pracht en praal aan de buitenkant, of kan hij ook bergen met werk verzetten? In deze review leggen we het vuur aan de schenen van de Wiko View2 Pro.

De Wiko View2 Pro valt vooral op door het bijzondere scherm. Allereerst heeft het scherm een beeldverhouding van 19:9 en daarmee is het langer dan eerdere smartphone-schermen. Met zo een lang scherm volgt al gauw de vraag: waar zit dan de selfiecamera? Die bevindt zich in het scherm. Ja echt. Boven in het scherm zit een klein rond puntje waar de selfiecamera van het toestel zit. De View2 Pro heeft dermate aangepaste software dat je als gebruiker hierbij geen schermfunctionaliteit hoeft te missen.

Belangrijkste specificaties van de Wiko View2 Pro

  • Groot 6 inch beeldscherm met 19:9-beeldverhouding
  • Snapdragon 450-processor, bijgestaan door 4GB werkgeheugen
  • 16- en 8-megapixelcameracombi aan de achterkant, 16-megapixelselfiecamera
  • 64GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Draait op Android 8.0 Oreo
  • Vingerafdrukscanner
Wiko View2 Pro review

Wiko View2 Pro review

20 jun 2018 - De Wiko View2 Pro is een bijzonder toestel door zijn unieke scherm en scherpe prijs. Is het alleen pracht en praal aan de buitenkant, of kan hij ook bergen met werk verzetten? In deze review leggen we het vuur aan de schenen van de Wiko View2 Pro.

Pluspunten van de Wiko View2 Pro

Je krijgt behoorlijk wat smartphone voor je geld bij Wiko. Ook de Wiko View2 Pro heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor nog geen 300 euro krijg je een Fullview-beeldscherm waar iedereen naar wil blijven kijken, een setje camera's waar je u tegen zegt, een vingerafdrukscanner, 4GB werkgeheugen en ga zo maar door. De Wiko View2 Pro heeft een bepaald elan dat niet zou misstaan op een gala of tech-congres. Daarbij is de View2 Pro ook nog eens uitgerust met Android 8.0 Oreo, daardoor kun je voorlopig wel vooruit met dit toestel.

Minpunten van de Wiko View2 Pro

Waar de Wiko View2 Pro een beetje bij achterblijft is op het gebied van schermresolutie. Het scherm heeft een mooie verhouding en ook de selfiecamera is een leuke toevoeging maar aan echte scherpte ontbreekt het een beetje. De Wiko View2 Pro heeft een scherm met een HD+-resolutie en dat is helaas weinig concurrentie voor de schermen met Full HD- of zelfs QHD-resolutie. Je betaalt je echter ook niet blauw voor dit toestel, en het scherm ziet er toch wel heel stoer uit.

Wiko View2 Pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wiko View2 Pro review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko View2 Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden