Vergelijk 2.004.691 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko View2

Ontdek hier alles over de Wiko View2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Wiko View2

Het Franse bedrijf Wiko brengt bij nagenoeg al haar smartphones de functies en eigenschappen die de premium-toestellen van andere fabrikanten ook hebben, maar dan tegen een veel lagere prijs. Dat is ook het geval bij de Wiko View2. Dit toestel is een directe opvolger van de Wiko View, dat moge duidelijk zijn uit de naam. Toch heeft de View2 en sterk vernieuwd uiterlijk in vergelijking met diens voorganger. Bij Wiko hebben ze goed opgelet toen Apple de iPhone X lanceerde want ook de View2 heeft een 'notch' bovenin het scherm zitten. Dat wil zeggen dat er in het midden een klein zwart gaatje zit met daarin een camera maar dat links en rechts daarvan het scherm gewoon doorloopt.

Wiko heeft er bij de View2 voor gezorgd dat er naast het scherm met een 19:9-beeldverhouding eigenlijk niets te zien is aan de voorkant van het toestel. Daar houdt het echter niet bij op. Het toestel is uitgerust met een prima processor die alle apps aandrijft. Daarnaast zit er ook nog eens 3GB werkgeheugen in het toestel zodat je op het grote scherm lekker kunt multitasken. De View2 is verder afgemaakt met een knap setje camera's die ervoor zorgen dat je mooie foto's kunt maken om op het grote scherm af te beelden.

Belangrijkste specificaties van de Wiko View2

  • Snapdragon 435-processor met 3GB werkgeheugen
  • 13-megapixelcamera achterop, 16-megapixelselfiecamera voorop
  • Groot 6 inch beeldscherm met 19:9-beeldverhouding
  • Vingerafdrukscanner achterop
  • Draait op Android 8.0 Oreo

Pluspunten van de Wiko View2

Zoals we van Wiko gewend zijn heeft de View2 een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je krijgt behoorlijk wat telefoon voor de prijs die je betaalt. Het toestel is helemaal klaar voor de 21ste eeuw. De View2 is te ontgrendelen met je vingerafdruk of door simpelweg je gezicht te scannen. De View2 heeft een mooi en groot scherm waarop alle mediacontent goed naar voren komt. Ook de camera's van de View2 zijn behoorlijk indrukwekkend. Dat alles voor nog geen 200 euro.

Minpunten van de Wiko View2

Waar het bij de Wiko View2 een beetje aan ontbreekt is pure rekenkracht. De processor die in het toestel zit is niet noodzakelijk langzaam, maar deze is ook niet snel te noemen. Het toestel zal dus wel iets meer moeite hebben met het draaien van zwaardere apps. Ook bestaat er een kans dat het toestel hierbij een tikkeltje warm wordt. Bij de meeste apps is dit absoluut geen probleem, maar als je wat meer verwacht van je smartphone maar je wil eigenlijk toch wel dat mooie scherm dan is de Wiko View2 Pro misschien iets voor jou.

Wiko View2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wiko View2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko View2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden