Vergelijk 2.018.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko View Max

Ontdek hier alles over de Wiko View Max: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Wiko View Max

De Wiko View Max krijgt een flink 5,99 inch-beeldscherm mee dat bijna de hele voorkant van het toestel vult. Onder de motorkap ligt een batterij met een capaciteit van 4000 mAh. Dankzij de lagere HD+-resolutie van het display en Android 8.0 Oreo houdt de accu het uren vol na een keer aan de lader te hebben gehangen. Ook de cameraprestaties en het rekenvermogen van de Wiko View Max zijn dik in orde. Met 3 GB werkgeheugen is het toestel prima geschikt voor het draaien van twee apps naast elkaar. Verder beschikt het toestel over 32 GB opslagruimte dat is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart.

Belangrijkste Wiko View Max specificaties

  • Quad core-chipset geklokt op 1.5 GHz in combinatie met 3 GB werkgeheugen
  • 32 GB opslagruimte, uitbreidbaar met MicroSD-kaart van maximaal 128 GB
  • 5,99-inch HD+-beeldscherm met 18:9-verhouding
  • 13-megapixelcamera achterop, 16-megapixel selfiecamera met ledflitser
  • Draait op Android 8.0 Oreo
  • 4000 mAh battery

Pluspunten Wiko View Max

De Max-variant van Wiko's View-lijn brengt een maximaal beeldscherm en enorme batterij met zich mee. Daardoor biedt het toestel veel werkruimte en gaat deze lang mee na een keer aan de lader te hebben gehangen. De smartphone is redelijk energiezuinig, mede dankzij Android 8.0 Oreo. De nieuwe Android-versie stelt de Wiko View Max ook in staat om twee apps naast elkaar te draaien. Dat oogt ideaal op een beeldscherm van dit formaat met een 2:1-verhouding.

Ook onder de motorkap heeft de View Max genoeg in huis om de smartphone op dreef te houden. Met 3 GB werkgeheugen kun je zonder problemen films en series kijken of het web browsen met deze smartphone. Ook de cameraprestaties maken indruk. Met de 13-megapixelcamera schiet je mooie foto's en video's. Verder schiet de selfiecamera haarscherpe plaatjes. Beelden en muziek kun je kwijt op het opslaggeheugen van 32 GB, dat meer dan voldoende is.

Minpunten Wiko View Max

Wiko zet met de View Max een mooie smartphone met een aantrekkelijk prijskaartje neer. Toch is de smartphone niet perfect. Het beeldscherm van 6 inch heeft namelijk geen Full HD-, maar een HD-resolutie. Daardoor verbruikt het display niet al te veel energie. Toch is een HD-resolutie niet haarscherp, zeker niet voor dit formaat. Hoewel een Full HD-beeldscherm zeker net wat scherper is, kun je nog steeds geen pixels tellen op het beeldscherm van deze Wiko View Max. Wil je je smartphone liever niet elke dag opladen? Dan is dit toestel zeker geschikt voor jou.

Wiko View Max reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wiko View Max review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko View Max

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden