Vergelijk 2.386.494 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko View Lite

Ontdek hier alles over de Wiko View Lite: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Wiko View Lite is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Wiko View Lite

De Wiko View Lite is een betaalbare smartphone dat over een 2:1-beeldscherm beschikt. Het toestel draait uit de doos op Android 8.1 Oreo en is daarmee voorzien van splinternieuwe Android-features. Met de prima camera achterop schiet de smartphone mooie foto's en video's. Onder de motorkap ligt voldoende vermogen voor het spelen van lichte games en het kijken van films en series. Bestanden bewaar je op het opslaggeheugen van 16 GB. Verder is het toestel geschikt voor het gebruik van twee simkaarten.

Belangrijkste Wiko View Lite specificaties

  • Quad core-chipset geklokt op 1,5 GHz, bijgestaan door 2 GB werkgeheugen
  • 5.45 inch HD+-beeldscherm met 18:9-verhouding
  • 13-megapixelcamera achterop, 16-megapixel selfiecamera
  • Draait op Android 8.1 Oreo
  • 16 GB opslagruimte, uitbreidbaar met MicroSD-geheugenkaart van maximaal 128 GB
  • 3000 mAh battery

Pluspunten Wiko View Lite

Het 2:1-beeldscherm van de Wiko View Lite biedt diverse voordelen. Vanwege de flinke werkruimte leent het toestel zich goed aan het draaien van twee apps naast elkaar. Met 2 GB werkgeheugen onder de motorkap is de Wiko View Lite in staat om je te voorzien in je smartphonebehoeftes. Het draaien van Android-apps, spelen van lichte games of het kijken van films of series; het is geen probleem allemaal voor de View Lite. 

Met een accu van 3000 mAh houdt de smartphone het lang vol met een volle batterij. Android 8.1 Oreo beschermt het toestel en zorgt ervoor dat de smartphone het maximale uit de accu haalt. Zowel de primaire als secundaire camera zorgen voor mooie plaatjes. Beelden kunnen worden bewaard op het opslaggeheugen van 16 GB. Als je daar niet genoeg aan hebt, kun je dit geheugen uitbreiden met een microSD-geheugenkaart. Heb je wel genoeg aan 16 GB, dan kun je het tweede kaartslot gebruiken voor het plaatsen van een tweede simkaart.

Minpunten Wiko View Lite

De View Lite van Wiko scoort veel punten voor een budgetsmartphone. Uiteraard maakt dat het toestel niet perfect. Dat kunnen we ook niet verwachten van een smartphone met een prijskaartje zoals deze. Onder andere het beeldscherm en de hardware onder de motorkap kan namelijk flink wat beter. Dan moet je echter wel wat dieper in de buidel tasten. Een goed betaalbaar alternatief dat net wat meer te bieden heeft dan dit toestel is de Wiko View2.

Wiko View Lite reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wiko View Lite review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko View Lite

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden