Vergelijk 2.379.762 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko View Go

Ontdek hier alles over de Wiko View Go: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de Wiko View Go naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte

Informatie over de Wiko View Go

De Wiko Go draait op Android 8.0 Oreo, beschikt over een flink beeldscherm met een 18:9-verhouding en heeft voldoende power onder de motorkap om twee apps naast elkaar te openen en weer te geven op dit scherm. Ook de camera's zijn van prima kwaliteit voor een voordelige middenklasser. Met de 13-megapixelcamera achterop schiet de smartphone leuke beelden. Dankzij de batterij van 3000 mAh gaat de smartphone een flink aantal uren mee na een keer aan de lader te hebben gehangen. Het toestel is geschikt voor het gebruik van twee simkaarten tegelijkertijd.

Belangrijkste Wiko View Go specificaties

  • Quad core-chipset geklokt op 1,5 GHz in combinatie met 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslagruimte, uitbreidbaar met MicroSD-kaart van maximaal 128 GB
  • 5,7-inch HD+-beeldscherm met 18:9-verhouding
  • 13-megapixelcamera achterop, 5-megapixel selfiecamera
  • Draait op Android 8.0 Oreo
  • 3000 mAh battery

Pluspunten Wiko View Go

De View Go is de voordelige variant uit de Wiko View-lijn. Het toestel krijgt echter specificaties mee die zeker indruk maken op de gebruiker zonder grote verwachtingen. Met een quad core-processor en 2 GB werkgeheugen is het toestel geschikt om zo goed als alle Android-apps te draaien. Bovendien kunnen er daar twee van naast elkaar worden geopend op het flinke beeldscherm van 5,7 inch. Met een HD+-resolutie is dit display bovendien bijzonder zuinig voor zijn formaat.

Met de camera's van de Wiko View Go schiet je leuke foto's, video's en selfies. Onder de motorkap ligt 16 GB opslagruimte waar je al deze beelden op kwijt kunt. Android 8.0 Oreo voorziet de View Go van frisse Android-features en met een batterij van 3000 mAh houdt de smartphone het uren vol buiten de deur. De smartphone is geschikt voor het plaatsen van twee simkaarten, waardoor je met dit toestel voor zowel privé- als zakelijke redenen bereikbaar blijft.

Minpunten Wiko View Go

De Wiko View Go zet hoog in op prijs-kwaliteitverhouding. Daardoor is het lastig om echt flinke minpunten te bespeuren. Toch had Wiko de smartphone eventueel wel een behuizing mee kunnen geven die het ook in stoffige en vochtige omgevingen overleeft. Deze View Go is namelijk niet opgewassen tegen een spontane duikbeurt. Ben je van plan om je smartphone niet in omgevingen te gebruiken waar het nat of stoffig is? Dan is de View Go van Wikko zeker het overwegen waard.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko View Go

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden