Vergelijk 2.562.005 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko Sunset 2

Ontdek hier alles over de Wiko Sunset 2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Wiko Sunset 2 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Wiko Sunset 2

De Wiko Sunset 2 is een budgettopper smartphone van Franse fabrikant Wiko en de opvolger van de Wiko Sunset. De Sunset 2 is een smartphone met een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. De prijs die je voor dit toestel betaalt, staat in schril contrast met de hardware die je ervoor krijgt. Een 4 inch scherm, een dual-core 1,3 GHz processor en 512 MB RAM werkgeheugen maken van de Wiko Sunset 2 een koopje met een indrukwekkend arsenaal aan specificaties. 

Belangrijkste Wiko Sunset 2 specificaties

  • 4 inch TFT-LCD scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels
  • 1,3 GHz dual-core processor met 512 MB RAM werkgeheugen
  • 4GB interne opslag, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart tot 64GB
  • Draait op Android KitKat 4.4
  • 2 megapixelcamera achterop met LED-flits, 1,3 megapixelcamera voorop
  • Ondersteunt dual-sim: bereikbaar op 2 simkaarten tegelijk 

Voor wie is de Wiko Sunset 2?

De Wiko Sunset 2 is een erg goedkope telefoon. Voor een bijzonder lage prijs krijg je hardware waarmee je best een tijdje vooruit kunt. De Sunset 2 geeft je geen fratsen en alleen het broodnodige. Voor mensen die ervan houden om een telefoon te kopen die je kunt personaliseren, is de Sunset 2 ook erg geschikt. Hij is namelijk in verschillende kleuren te bestellen. Reis je veel naar het buitenland, woon je op de grens of heb je een telefoon zowel zakelijk als privé nodig? Dan kan de Wiko Sunset 2 voor jou een uitkomst bieden met zijn dual-sim functionaliteit. 

Pluspunten van de Wiko Sunset 2

De prijs-kwaliteitverhouding van de Wiko Sunset 2 is onbetwistbaar goed. Vergeleken met de Wiko Sunset is de prijs weer iets omlaag gegaan en krijg je toch net wat betere hardware voor nog wat minder geld. Dat de telefoon dual-simondersteuning biedt, is ook een groot pluspunt. Heb je de telefoon zowel zakelijk als privé nodig, dan is schakelen tussen beide sim's op elk mogelijk ogenblik geen enkel probleem. 

De Wiko Sunset 2 heeft een verbeterde selfie-camera op de voorkant van het toestel met in totaal 1,3 megapixel. Daarmee kun je betere selfies maken dan voorheen. 

Minpunten van de Wiko Sunset 2

Een nadeel van de Wiko Sunset 2 zou kunnen zijn dat hij wat weinig interne opslag heeft. Met  Android 4.4 is er grote schare apps te downloaden voor je smartphone en zou je toestel wel eens wat sneller vol kunnen zitten. Gelukkig heeft de Sunset 2 de mogelijkheid om een microSD-geheugenkaart in het toestel te plaatsen, waardoor je je opslagcapaciteit kunt vergroten naar 64GB.

Wiko Sunset 2 reviews

Onze bezoekers geven de Wiko Sunset 2 een gemiddelde beoordeling van 6,3.
Bekijk Wiko Sunset 2 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (oktober 2015) door
De Wiko Sunset 2 is een van de goedkoopste smartphones die dit jaar verschijnt. Is zo'n voordelige Android-smartphone nog wel geschikt voor dagelijks gebruik? GSMinfo.nl zoekt het uit in deze Wiko Sunset 2 review. Wiko Sunset 2 review
(september 2015)

Pluspunten:

Ideaal telefoon hoop dat ik er lang plesier van mag hebben

Minpunten:

Tot nu toe nog nix ben hem aan het ontdekken

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko Sunset 2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden