Vergelijk 1.985.658 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko Sunny Max

Ontdek hier alles over de Wiko Sunny Max: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de Wiko Sunny Max naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte

Informatie over de Wiko Sunny Max

De Wiko Sunny Max is een betaalbaar instapmodel van de Wiko Y-lijn. Met een 4 inch HD-scherm, degelijke specificaties en een bijzonder lange gebruiksduur ben je met deze smartphone altijd bereikbaar. De smarpthone ondersteunt twee simkaarten, waardoor je op elk moment voor zowel privé- als zakenredenen bereikbaar bent. De Sunny Max draait op Android 6.0 Marshmallow.

Met een 2500 mAh batterij onder de motorkap kan de gebruiker wel 15 uur bellen met de Wiko Sunny Max. Met een quad-core processor, geklokt op 1,2 GHz, draait de Sunny Max alle gangbare applicaties zoals Facebook en WhatsApp. De Wiko Sunny Max heeft 8 GB opslaggeheugen onder de motorkap zitten voor al je gemaakte foto's met de 8-megapixelcamera op de achterzijde of 2-megapixel selfies.

Belangrijkste Wiko Sunny Max specificaties

  • 4 inch HD-scherm
  • Quad-core 1,2 GHz processor met 3 GB werkgeheugen
  • 32 GB opslaggeheugen
  • 2500 mAh batterij
  • Android 6.0 Marshmallow
  • 5-megapixelcamera op de achterkant, 2-megapixel selfiecamera op de voorkant

Pluspunten Wiko Sunny Max

De Wiko Sunny Max is een voordelige smartphone met een lange gebruiksduur. Het toestel is daarmee ideaal voor iemand die altijd bereikbaar wil zijn maar ook altijd toegang wil tot internet of verschillende diensten. Het toestel draait alle gangbare applicaties maar is geen krachtpatser. Dat heeft echter als voordeel dat deze smartphone bijzonder zuinig met de inhoud van zijn batterij omgaat. 

De smartphone beschikt over veel functies. De Wiko Sunny Max heeft een 5-megapixelcamera op de achterkant zitten, waarmee je leuke plaatjes kan schieten. Ook de voorkant van het toestel is voorzien van een 2-megapixel selfiecamera voor al je Snapchat-avonturen. Met Android 6.0 Marshmallow opent er een wereld aan apps voor je, waarvan het merendeel moeiteloos draait op deze Sunny Max.

Minpunten Wiko Sunny Max

De Wiko Sunny Max heeft veel functionaliteit te bieden voor zijn prijskaartje. Het toestel is echter absoluut geen krachtpatser en daarmee is het toestel niet geschikt voor games, zware apps of multitasken. Ook de foto's gemaakt met de Sunny Max zijn van bescheiden kwaliteit. De beperkte rekenkracht en de lage resolutie van het scherm garanderen echter wel een lange gebruiksduur. Mocht je toch behoefte hebben aan wat meer power, kijk dan eens naar de Wiko WIM of Wiko WIM Lite.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko Sunny Max

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden