Vergelijk 2.380.785 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko Pulp 4G

Ontdek hier alles over de Wiko Pulp 4G: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Wiko Pulp 4G

De Wiko Pulp 4G is allesbehalve een pulp-toestel. Het is een interessant middenklasse-toestel dat vooral opvalt door zijn goede prijs in verhouding tot de specificaties. Zo krijg je een toestel met een 5 inch 720p HD-scherm, redelijk vlotte processor en bovendien ondersteuning voor 4G. Je kan dus eenvoudig razendsnel internetten op de Pulp 4G. Als extra bonus is het ook nog eens mogelijk twee sim-kaarten in de Wiko te stoppen, want het toestel is dual-sim.

Veel toestellen uit deze prijscategorie hebben 'maar' 4 of 8 GB intern geheugen, maar daar heeft deze Wiko geen last van. De Pulp 4G heeft namelijk gewoon 16 GB aan interne opslag, iets dat we niet vaak zien in deze prijscategorie. Als klap op de vuurpijl is het ook nog eens mogelijk om de Wiko Pure 4G te voorzien van een microSD-slot. Nadeel daarvan is dat je dan geen dual-sim meer kan gebruiken; de microSD-kaartslot en de plek voor een nanosim zijn gecombineerd.

Belangrijkste Wiko Pulp 4G specificaties

  • 5 inch IPS-LCD 720p HD-scherm
  • 13 megapixel camera, 5 megapixel selfiecamera met ledflitser
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop
  • 1,2 GHz quad-core processor met 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslaggeheugen
  • Tweede slot te gebruiken voor microSD of voor simkaart voor dual-sim

Pluspunten van de Wiko Pulp 4G

Het grootste pluspunt van de WIko is de ondersteuning voor 4G. Daarmee is het toestel in zijn prijscategorie een interessante keus, want veel toestellen combineren de ondersteuning van 4G én dual-sim niet met zo'n gunstige prijs. Met 4G kan je lekker snel internetten, en vrijwel alle providers bieden de hoge netwerksnelheid tegenwoordig aan. Je kan overigens niet met beide sim-kaarten op het 4G-netwerk, slechts een van de twee simkaartslots ondersteunt 4G.

Een ander pluspunt van de Pulp 4G is dat het toestel standaard 16 GB aan intern geheugen heeft. Dat zie je niet vaak bij toestellen van deze prijs. Vaak zijn die toestellen uitgerust met slechts 8 of in sommige tragische gevallen zelfs met 4 GB geheugen. Zo niet de Pulp 4G. Daarmee kan je ruimhartig apps en andere bestanden downloaden, foto's maken en video's schieten zonder dat je meteen in de knel komt of de telefoon traag wordt.

Minpunten van de Wiko Pulp 4G

De Wiko Pulp 4G heeft dan wel ondersteuning voor 4G én dual-sim én microSD, je kan het niet allemaal combineren. Wil je je opslaggeheugen uitbreiden, dan zal je de dual-sim capaciteit moeten opofferen. En als je dan toch kiest voor dual-sim, dan kan je met die tweede sim-kaart toch niet gebruik maken van 4G. De Pulp 4G heeft dus veel functionaliteit, maar het een sluit het ander soms wel uit.

Wiko Pulp 4G reviews

Onze bezoekers geven de Wiko Pulp 4G een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Wiko Pulp 4G reviews of schrijf zelf een review.

(januari 2017)

Pluspunten:

Groot scherm, scherpe prijs. Snelle telefoon, veel capaciteit geheugen (vluchtig en vast). Uitbreidbaar met extra SIM of opslag. 4G is ook rap. Wifi werkt altijd goed.

Minpunten:

Camera is hoge resolutie maar maakt geen mooie foto's. Zoals alle 5" schermen, zijn de telefoons net te groot om in de broekzak te doen, zonder dat de scherm een (of 2) keer breekt.
Er is geen app menu: alle apps komen op de hoofdschermen, dus categorien/mapjes maken!
(juni 2016)

Pluspunten:

Super leuke handige telefoon. Ik ben er echt blij mee. Vooral dat er 16gb opslag inzit en de 13 mega pixels camera. Ben namelijk dol op foto's maken.

Minpunten:

Wifi wil ineens niet meer doen. Dan moet je m ff aan en uitzetten.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko Pulp 4G

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden