Vergelijk 2.362.820 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko Lubi 4

Ontdek hier alles over de Wiko Lubi 4: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Wiko Lubi 4 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Wiko Lubi 4

De Wiko Lubi 4 is een simpele mobiele telefoon zonder toeters en bellen aan boord. Deze telefoon is vooral opgezet om snel en betrouwbaar te kunnen sms'en en bellen. De Lubi4 heeft geen ondersteuning voor mobiel internet, waardoor je geen gebruik kunt maken van apps zoals WhatsApp of Facebook om verbonden te blijven met anderen. Het toestel is dus per definitie gebouwd voor mensen die alleen maar bereikbaar willen zijn per telefoon of sms.

Voor mensen die veel reizen of gewoon veel in het buitenland zijn is de Wiko Lubi 4 bij uitstek geschikt doordat het toestel ondersteuning ingebouwd heeft voor dual-sim. Hierdoor kun je in het buitenland een lokale simkaart aanschaffen die je naast je eigen simkaart kunt gebruiken. Zo kun je je toestel onbezorgd in het buitenland gebruiken en veel geld besparen. Wiko heeft de Lubi4 ook voorzien van een simpele camera, zodat je in geval van nood toch een paar simpele plaatjes kunt schieten.

Belangrijkste Wiko Lubi 4 specificaties

  • 1,77 inch scherm met resolutie van 128 bij 160 pixels
  • 0,3-megapixelcamera aan de achterkant met flitser
  • Ondersteuning voor dual-sim
  • Ingebouwde Bluetooth-ondersteuning
  • Stevig gebouwd

Wiko Lubi 4 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wiko Lubi 4 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko Lubi 4

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden