Vergelijk 2.004.440 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wiko Harry2

Ontdek hier alles over de Wiko Harry2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Wiko Harry2

De Wiko Harry2 is een multimediasmartphone bij uitstek. Het toestel is voorzien van een 5.45 inch HD+-beeldscherm, 13 megapixel camera en vlotte quad-core processor. Alles wat je nodig hebt om foto's en video's te maken en te bekijken. Tegelijkertijd is de Harry2 een budgetvriendelijk toestel, dat zeker niet de hoofdprijs kost. Met de 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslagruimte kom je met dagelijks gebruik een heel eind, maar voor het kijken en maken van video's is het misschien handiger om een microSD-kaartje erin te klappen.

De WIko Harry2 is de logische opvolger van de Wiko Harry. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de Harry2 een beter scherm, betere camera, nieuwere Android-versie en grotere batterij. De Harry2 is in een wijde variëtieit aan kleuren beschikbaar: zo kan je een Anthracite, Gold, Bleen en Cherry Red kiezen. In normaal Nederlands is dat zwart, turkoois, rood en beige.

Belangrijkste Wiko Harry2 specificaties

  • 5.45 inch IPS-LCD beeldscherm met HD+-resolutie
  • 13 megapixel camera aan de achterkant, 5 megapixel selfiecamera met flitser
  • Draait op Android 8.1 Oreo met Wiko's eigen skin
  • 1.3 GHz quad-core processor met 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD

Pluspunten van de Wiko Harry2

Het 5.45 inch grote beeldscherm is een groot pluspunt van de Wiko Harry2. Dankzij dat enorme scherm heb je flink wat overzicht. De resolutie van 1440 bij 720 pixels zorgt er ook voor dat alles redelijk scherp wordt weergegeven. Dankzij de IPS LCD-techniek zit het met de helderheid ook goed, dus je kan het tamelijk grote scherm van de Harry2 ook in felle zon aflezen.

Wiko colors

Maar het grootste pluspunt van de Harry2 is natuurlijk de naam. Zeker als je zelf Harry heet, is dit toestel eigenlijk een verplichte aanschaf. In combinatie met de provider Ben, heb je een echt oerhollandse telefoon. Dan kan je namelijk met Harry via Ben bellen naar je oom Theo. En wat is er nou prachtiger dan dat?

De software op de Wiko is ook het vermelden waard. De Android 8.1 Oreo-versie die de Harry2 draait, is voorzien van Wiko's eigen skin. Erg ingrijpend is die niet. Vooral wat kleine cosmetische aanpassingen moeten ervoor zorgen dat je het idee hebt met een Wiko-telefoon op pad te zijn. Voordeel daarvan is dat de skin niet erg zwaar is. Tegelijkertijd betekent de ondersteuning voor Android 8.1 Oreo dat je de beschikking hebt over een heleboel apps.

Minpunten van de Wiko Harry2

Het belangrijkste minpunt van de Harry2 is misschien wel het ontbreken van een vingerafdrukscanner. Nou is dat in deze prijscategorie niet heel gebruikelijk, maar het doet wel af aan de bruikbaarheid van de telefoon. Een vingerafdrukscanner is iets wat we tegenwoordig eigenlijk minimaal verwachten op een toestel. Voor een paar tientjes meer heb je al wel een toestel met zo'n vingerafdruklezer.

Wiko Harry2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Wiko Harry2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Wiko Harry2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden