Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia Z3 reviews

Sony Xperia Z3 (D6653) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(5 reviews )
De Sony Xperia Z3 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
4 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (oktober 2014) door
De Sony Xperia Z3 is het meest recente topmodel van Sony. Wat voegt dit toestel toe aan het aanbod van de Japanse telefoonbouwer? Is de Xperia Z3 een must-have of kan je hem beter links laten liggen? Sony Xperia Z3 review
(november 2014)

Pluspunten:

Ik ben erg tevreden met de Xperia Z3. Ik heb hem inmiddels 1 maand in bezit en heb er eigenlijk nog geen problemen mee gehad.

Fijn is dat hij ook waterproof is, waardoor ik me geen zorgen maak dat er perongeluk wat water op komt. Ik kook veel maar ben ondertussen ook verslaafd aan mijn telefoon, tijdens het koken kan er makkelijk water of andere vloeistoffen perongeluk op de telefoon terecht komen.

Over de batterij ben ik ook erg te spreken. Deze houd het langer uit dan ik had verwacht, meestal 2 dagen voordat hij aan de oplader moet. Voor een telefoon verslaafde als ik, is dat erg prettig.

Ook mooi aan deze telefoon vind ik de camera. Vooral in het donker zijn de foto's veel beter dan ik bij andere smartphones zie. Uiteraard doet de camera in het licht ook zijn ding.

De apps werken goed, de telefoon is snel en goed te bedienen.

Minpunten:

De klepjes zijn onhandig (maar noodzakelijk voor de waterproofheid).

Verder ben ik niet zo te spreken over de standaard apps die er op staan. Deze kun je niet (makkelijk?) verwijderen en ik had liever gewoon stock apps.

Vanwegen dit minpuntje geef ik deze telefoon dan ook geen 10 maar een 9.
(november 2014)

Pluspunten:

Het apparaat is snel, beeldscherm is prachtig en het ligt ook fijn in mn handen. Wel is de achterkant zo plat en glad dat als je m op een vlakke, iets hellende ondergrond legt hij gewoon langzaam ervanaf glijdt. Iets om op te letten.

Minpunten:

De prijs is wel aan de hoge kant.
(november 2014)

Pluspunten:

toestel doet prima zn werk, kreeg m via mn werk en het is een hele verbetring op het vorige toestle dat ik had. alles werkt lekker snel en de accu gaat ook lang mee. heb er wel een dock bijgekocht want dat werkte toch wat makkelijker.

Minpunten:

die kutklepjes, gelukkig hoef ik daar nu niets meer mee nu ik dat dock hebt.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden