Vergelijk 3.579.278 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia M2 Dual

Ontdek hier alles over de Sony Xperia M2 Dual (D2305): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Xperia M2 Dual komt niet naar Nederland. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Xperia M2 Dual

De Sony Xperia M2 Dual is een dual-sim Android-smartphone met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze opvolger van de Xperia M biedt een 'premium' Sony ervaring voor een relatief lage prijs. Dat betekent dat je bent verzekerd van een goede camera, een aantrekkelijk OmniBalance design, en haarscherpe foto's met de 8-megapixelcamera's voorzien van Exmor RS-sensor. Een versie zonder dual-sim wordt verkocht als de Sony Xperia M2.

Belangrijkste Sony Xperia M2 Dual specificaties

  • Groot 4,8 inch scherm met qHD-resolutie van 540x960 pixels
  • Krachtige 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • Loopt op Android 4.3 Jelly Bean, met extra Sony-apps als Social Live en Music Unlimited
  • 8-megapixelcamera achterop, VGA-camera voorop
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten
  • Ondersteunt dual-sim: altijd bereikbaar op twee simkaarten!

Voor wie is de Sony Xperia M2 Dual?

Met de Xperia M2 Dual mikt Sony vooral op mensen die op zoek zijn naar een smartphone met een goede camera, maar niet gelijk de hoofdprijs willen betalen. Naast de uitstekende 8-megapixelcamera heeft Sony ook andere aanpassingen gemaakt die cameragebruik aanmoedigen, zoals de toevoeging van een cameraknop.

Andere aanpassingen zijn de speciale camerasoftware die in de Xperia Z1 debuteerde en in alle topmodellen van Sony is terug te vinden en de 8 megapixel camera waarmee Sony het toestel heeft uitgerust. Gebruik bijvoorbeeld Social Live om gemakkelijk een livestream op te zetten vanaf je smartphone, of voeg leuke effecten toe met Timeshift Burst en andere camerafuncties. Hou je dus van het maken van foto's (of video's natuurlijk), dan is de Xperia M2 Dual misschien wel wat voor jou.

Pluspunten van de Sony Xperia M2 Dual

De Sony Xperia M2 Dual biedt het beste van Sony in een midrange smartphone. Dat betekent dat je relatief weinig geld betaalt voor goede hardware en een stijlvol design. De Xperia M2 Dual heeft hetzelfde OmniBalance design dat je ook ziet in topmodellen als de Sony Xperia Z2: licht en dun, en mooi afgewerkt. En de 8-megapixelcamera die achterop zit heeft een Exmor RS-sensor en HDR-ondersteuning, zodat je foto's altijd scherp en goed belicht zijn.

Een belangrijk pluspunt ten opzichte van de gewone Xperia M2 is dat deze M2 Dual ook dual-sim stand-by ondersteuning biedt. Dat betekent dat je ruimte hebt voor twee simkaarten, die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Handig als je bijvoorbeeld aparte simkaarten hebt voor werk en privé: met de Xperia Z2 ben je altijd bereikbaar op beide nummers.

Minpunten van de Sony Xperia M2 Dual

Waar de meeste modellen van Sony tegenwoordig stof- en waterdicht zijn, is de Xperia M2 dat niet. Nou heeft dat natuurlijk wel als voordeel dat het toestel voor een iets voordeliger prijs kan worden aangeboden maar een waterdichte smartphone is en blijft een handige (en leuke) eigenschap. Is dit een vereiste voor je nieuwe smartphone? Geef dan wat meer geld uit en ga voor de wat oudere Xperia Z.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Xperia M2 Dual

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden