Vergelijk 2.659.812 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro (U20i): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
De Sony Ericsson Xperia X10 mini pro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

De Sony Ericsson Xperia X10 mini pro is de verkleinde versie van de Sony Ericsson Xperia X10 met een uitschuifbaar QWERTY toetsenbord. Verschil met de gewone Sony Ericsson Xperia X10 mini is dat laatstgenoemde geen uitschuifbaar toetsenbord heeft. Eigenschappen voor beide toestellen zijn: Android 1.6 besturingssysteem, een 600 MHz Qualcomm processor en een 5 megapixel camera. Deze mini's zijn daarmee misschien wel de kleinste Android smartphones van dit moment.

Uiterlijksony ericsson xperia x10 mini pro

De slider is 90 x 52 x 17 mm groot en heeft een volledig toetsenbord. Het het gewicht van het toestel is ongeveer 120 gram. Het 4 inch display van de normale X10 is verkleind tot een 2.6" beelscherm die dus prima in je broekzak moet kunnen. Daarbij heeft ie nog een resolutie van 240 x 320 pixels. Leuk is ook dat ie naast zwart ook in het rood te verkrijgen is.

Netwerk

Zoals een beetje smartphone betaamt zijn alle internetopties ruimschoots aanwezig. Met de 3G connectiviteit (HDSPA/UMTS) heb je een goeie verbinding. WiFi is mogelijk en GPS zit er ook op. Push-mail is een andere functie van de X10 mini pro en daarnaast zijn verschillende Google apps toegevoegd.

Andere eigenschappen

Het toestel draait op Android 1.6 en heeft een 600 MHz Qualcomm processor. Inmiddels is het mogelijk om het toestel te updaten naar het betere en snellere Android 2.1. In dit nieuwsbericht kun je zien of jouw toestel al update-klaar is.

De 5 megapixel camera is niet een hele bijzondere maar wel een nuttige eigenschap. Zeker ook omdat er een flitser op zit en dat filmen mogelijk is. Verder zijn de MP3 speler en FM radio ook te gebruiken met de mini pro. De standbytijd is 15 volle dagen en de spreektijd 240 minuten.

Concluderend is het een prima compacte smartphone zonder indrukwekkende specificaties. Toch kan ie alles wat een smartphone moet kunnen en dat is voor zo'n klein toestel een hele prestatie.

Je krijgt een goede eerste indruk van de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro in deze reclame video.

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro een gemiddelde beoordeling van 7,5.
Bekijk Sony Ericsson Xperia X10 mini pro reviews of schrijf zelf een review.

(november 2011)

Pluspunten:

-Snel
-Veel apps (pas na update)
-Licht
-Goede geluid
-goede baterij

Minpunten:

-wat traage naar Update
-weinig ruimte voor apps
(juli 2010)

Pluspunten:

Heerlijk klein toestelletje. ik heb voor de rode gekozen, een mooie kleur maar smaken verschillen. Het toetsenbord bevalt prima, even een beetje oefenen. toestel werkt erg snel en met snel internet kan je goed op internet werken. mooie foto's en films ook op de computer afgespeeld! Ik heb hem nu 2 weken en moet nog even dooroefenen met alle dingen die er op kunnen. ik ben er blij mee.

Minpunten:

je moet even wennen dat je over het scherm moet wrijven en geen druk uitoefenen anders klik je al snel bijvoorbeeld een verkeerd contact aan, ik ben er inmiddels aan gewend en het bevalt prima. Als je net als ik een gewoon toestelletje met hoogstens een fotocamera gewend bent, is het wel even zoeken hoe je het beste met dit toestel kan omgaan maar oefening baart kunst.Verder reageert het scherm volgens mij op warmte, met erg droge handen reageert hij soms minder goed en moet je vingertoppen iets nat maken.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden