Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia X10 mini

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Xperia X10 mini: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Ericsson Xperia X10 mini is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Xperia X10 mini

De Sony Ericsson Xperia X10 mini is de verkleinde versie van de Sony Ericsson Xperia X10. Verschil met de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro is dat laatstgenoemde een uitschuifbaar toetsenbord heeft. Eigenschappen voor beide toestellen zijn: Android 1.6 besturingssysteem, een 600 MHz Qualcomm processor en een 5 megapixel camera. Deze mini's zijn daarmee misschien wel de kleinste Android smartphones van dit moment.

Uiterlijk

De candybar is 83 x 50 x 16 mm groot en heeft geen toetsenbord. Het het gewicht van het toestel is slechts 88 gram zwaar. Het 4 inch display van de normale X10 is verkleind tot een 2.6" beelscherm die dus prima in je broekzak moet kunnen. Daarbij heeft ie nog een resolutie van 240 x 320 pixels. Het toestel is in zes kleuren te verkijgen: zwart, groen, limoengroen, rose, rood en zilver.

 

sony ericsson xperia X10 mini

Netwerk

Zoals een beetje smartphone betaamt zijn alle internetopties ruimschoots aanwezig. Met de 3G connectiviteit (HDSPA/UMTS) heb je een goeie verbinding. WiFi is mogelijk en GPS zit er ook op. Push-mail is een andere functie van de X10 mini en daarnaast zijn verschillende Google apps toegevoegd.

Andere eigenschappen

Het toestel draait op Android 1.6 en heeft een 600 MHz Qualcomm processor. Inmiddels is er een update naar een verbeterde variant, Android 2.1, beschikbaar. In dit nieuwsbericht kun je zien of jouw toestel al klaar is voor de update. De 5 megapixel camera is ook een goede toevoeging. Zeker ook omdat er een flitser op zit en dat filmen mogelijk is. Verder is de MP3 speler ook te gebruiken met de X10 mini. De standbytijd is 15 volle dagen en de spreektijd 240 minuten. Het geheugen is uitbreidbaar tot 16 GB met een microSD kaart.

Concluderend is het een prima compacte smartphone die alles kan wat een smartphone moet kunnen en dat is voor zo'n klein toestel een hele prestatie. In het tweede kwartaal komt de Mini uit, prijs is nog niet bekend.

Door Sony Ericsson is bij de officiële bekendmaking van de Sony Ericsson Xperia X10 mini deze video vrijgegeven. Hierin zie je ook de tegelijk aangekondigde Xperia X10 mini pro.

Sony Ericsson Xperia X10 mini reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Sony Ericsson Xperia X10 mini review.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Xperia X10 mini

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden