Vergelijk 2.380.785 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Pro

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Xperia Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
De Sony Ericsson Xperia Pro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Xperia Pro

De Sony Ericsson Xperia Pro is de zakelijke smartphone onder de Xperia's. Het toestel beschikt daartoe over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord, synchronisatie van mail, contacten en agenda en Office Suite Pro. Het touchscreen is 3.7 inch groot met een resolutie van 480 x 854 pixels en is gebouwd met de Bravia-technologie. De Xperia Pro draait op Android 2.3 Gingerbread en verder kunnen we een 1 GHz processor en een 8 megapixel camera als andere indrukwekkende specs noemen. De Sony Ericsson Xperia Pro is dus zeker een toestel om in de gaten te houden!

Zakelijk

Met de Sony Ericsson Xperia Pro wil Sony Ericsson de zakelijke klant bedienen. Dat resulteert, naast het QWERTY-toetsenbord, in een reeks 'professionele' functies. Het meest sprekende voorbeeld daarvan is de synchronisatie van mail, contacten en agenda. Met Office Suite Pro kunnen bovendien documenten geopend en bewerkt worden. Dit gaat uiteraard gepaard met een snelle internetverbinding. Deze opties geven de gebruiker de mogelijkheid om overal, waar nodig, aan het werk te zijn.

Sony Ericsson Xperia Pro

Design

De Sony Ericsson Xperia Pro is fraai vormgegeven, inmiddels een handelsmerk van Sony Ericsson. Het 3.7 inch touchscreen scoort ook punten, door de hoge resolutie (480 x 854 pixels) en de helderheid, dankzij technologische ondersteuning van Bravia.

Multimedia

Ook al is de Xperia Pro gericht op de zakelijke gebruikers, op multimediagebied is het toestel absoluut een voorloper. Twee camera's zijn aan boord, een frontcamera om mee te videobellen en een 8 megapixel camera, die de mogelijkheid tot HD video-opname biedt. Door Exmor R kun je ook bij weinig licht nog scherpe foto's en video's maken. Je kan je foto's en video's ook makkelijk op televisie terugkijken, door de HDMI-aansluiting. Muziek luisteren kan op twee manieren: met eigen mp3'tjes of met FM radio.

Facebook

In een tijd waar sociale netwerken een grote rol spelen, heeft Sony Ericsson speciale aandacht gegeven aan Facebook. Net als alle andere Xperia's uit 2011 wordt de Xperia Pro namelijk voorzien van Facebook Inside Xperia. Deze Facebook-feature zorgt ervoor dat Facebook overal aanwezig is in je telefoon en dat je alles meteen met je vrienden kan delen. Muziek, foto's, agenda, overal duikt de like-knop op, Facebook domineert je telefoon dus op een prettige manier!

De Sony Ericsson Xperia Pro is zowel zakelijk als multimediaal van topniveau, die conclusie kan makkelijk worden getrokken.

Sony Ericsson Xperia Pro reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson Xperia Pro een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Sony Ericsson Xperia Pro reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (oktober 2011) door
De Sony Ericsson Xperia Pro is een van de weinige Android-smartphones met een fysiek toetsenbord. Het toestel is nog niet te koop in Nederland, maar wij mochten hem alvast testen. In deze review neem ik het toestel uitgebreid onder de loep. Sony Ericsson Xperia Pro review
(december 2012)

Pluspunten:

Snel toestel, goede camera 8 megapixels, fijn werkend toetsenbord etc. etc.
Er is trouwens wel een handleiding te vinden via Instellingen en dan naar "over de telefoon" en dan naar "gebruikershandleiding".

Minpunten:

Een aantal apps maken gebruik van het interne geheugen en werken niet via de geheugenkaart. Door updates van de apps raakt op een gegeven moment het interne geheugen vol.
(januari 2012)

Pluspunten:

echt een super telefoon lang op gew8

Minpunten:

er zit geen handleiding bij erg jammer kan deze ook niet vinden op internet

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Xperia Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden