Vergelijk 2.682.926 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Xperia Mini Pro (SK17i): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(7 reviews )
De Sony Ericsson Xperia Mini Pro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Xperia Mini Pro

De Sony Ericsson Xperia Mini Pro SK17i is al net zo compact als de Sony Ericsson Xperia Mini en al net zo interessant. Android 2.3 Gingerbread, 1 GHz processor, snel internet en natuurlijk een uitschuifbaar toetsenbord. Het is duidelijk: de Xperia Mini Pro is een puike smartphone!

Meer dan mini

Natuurlijk, de Xperia Mini Pro is onderscheidend juist doordát hij zo klein is. Maar het toestel wordt te kort gedaan als het alleen over zijn compacte formaat gaat - de eigenschappen zijn interessant genoeg om te bespreken. Met een besturingssysteem als Android 2.3 Gingerbread ben je in ieder geval verzekerd van een gebruiksvriendelijke telefoon en de 1 GHz processor zorgt er nog eens voor dat de graphics en overgangen soepel verlopen. De batterij voorziet de telefoon bovendien van voldoende uithoudingsvermogen.

Sony Ericsson Xperia Mini ProSocial media

Het uitschuifbare toetsenbord nodigt sowieso uit tot veel typen en de uitgebreide socialmedia-integratie maakt dat helemaal optimaal. En van de social media heb je Facebook in ieder geval altijd bij de hand - waar je ook kijkt, de like-knop is daar om je activiteiten om met je vrienden te delen. Daarnaast worden events op Facebook direct gesynchroniseerd met je agenda!

HD-video's maken en kijken

Het 3 inch display is scherp helder dankzij de Mobile Bravia Engine-technologie en nodigt daarom uit tot het kijken van video's. Het is daarom goed te horen dat het mogelijk is om HD-video's te maken met de Xperia Mini Pro. Maar je hoeft niet natuurlijk niet alleen je eigen filmpjes te bekijken; klik op de YouTube-applicatie en er is ineens een stuk meer keuze. Een waarschuwing: hoe leuk het ook is, let wel op je datalimiet.

Conclusie: een puike smartphone dus! Compact, snel, slim en natuurlijk een van de weinige Androids met een toetsenbord. Duur is de Xperia Mini Pro ook niet, voor 269 euro is ie te koop (vanaf de zomer).

Sony Ericsson Xperia Mini Pro reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson Xperia Mini Pro een gemiddelde beoordeling van 8,4.
Bekijk Sony Ericsson Xperia Mini Pro reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2013)

Pluspunten:

Fijn toestel, makkelijk te gebruiken en handig.
Kan er lekker snel mee typen met het toetsenbord en hij maakt mooie foto's
Ik gebruik hem hopelijk nog wel een tijdje

Minpunten:

Ik heb m nu al een wat langere tijd en word het gebruik van app's minderen goed. vaak fout meldingen enz.

Foto's die in gezoomd zijn zien er op je mobiel goed uit maar als je m op je pc zet zijn ze onscherp/wazig. Dus mooiste is dus om niet in te zomen als je een foto wilt maken.
(oktober 2012)

Pluspunten:

Geweldige telefoon: compact, alles binnen duimbereik, super snel typen en mailen, pijltjes toetsen zijn erg handig, deze mis ik altijd bij smartphones zonder toetsenbord, goede kwaliteit hd videos.

Minpunten:

Levensduur batterij, vooral bij gebruik gps. Reserve batterijen en een powerpack lossen dit op. Voor mensen met slechte ogen is het misschien moeilijk leesbaar. Ik heb hier geen last van en het hoge kwaliteit scherm maakt het voor mij wel leesbaar.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Xperia Mini Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden