Vergelijk 2.456.087 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Mini

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Xperia Mini (ST15i): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Ericsson Xperia Mini is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Xperia Mini

De Sony Ericsson Xperia Mini ST15i is een compacte Android-smartphone met prima eigenschappen. Geschikt voor zij die wel een slimme en snelle telefoon willen, maar geen behoefte aan een enorm toestel. De Xperia Mini draait op Android 2.3 Gingerbread, beschikt dankzij de 1 GHz processor over veel krachtig en biedt de mogelijkheid om HD-video's op te nemen. Er is ook een variant met uitschuifbaar toetsenbord, de Sony Ericsson Xperia Mini Pro.

Sony Ericsson Xperia MiniKlein maar krachtig

De Xperia Mini meet slechts 88 bij 52 millimeter, maar dit betekent geenszins dat de smartphone weinig te bieden heeft. Het 3 inch scherm is qua grootte prima te gebruiken en wat betreft scherpte en helderheid is er ook niets op aan te merken. Waar de Xperia Mini zich vooral van zijn voorganger onderscheidt, is de krachtige 1 GHz processor. Deze zorgt ervoor dat je telefoon weinig hapert en dat je bijvoorbeeld zonder problemen video's kan kijken.

HD-video's en meer

En die video's, die zijn belangrijk op de Xperia Mini. Het toestel biedt namelijk de mogelijkheid om video's in HD-kwaliteit op te nemen, wat natuurlijk zeer welkom is. Scherpe foto's maken mag met de 5 megapixel camera ook geen probleem zijn.

Facebook!

Dankzij de app Timescape zijn alle social media geïntegreerd met je mailaccounts en je contactenlijst, om zo een mooi en snel overzicht te krijgen van je sociale leven. Maar Facebook komt echt overal in je telefoon terug. Onder de noemer 'Facebook Inside Xperia' komen de like-button of deelknop overal te voorschijn - van je agenda tot je muziekspeler.

De Xperia Mini is dus een compacte Android-smartphone, met veel socialmedia-mogelijkheden. Een groot voordeel is bovendien dat je het toestel nog volledig naar eigen inzicht in kan delen: ga gewoon naar de Android Market en download alle applicaties die jij nodig hebt!

Sony Ericsson Xperia Mini reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson Xperia Mini een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Sony Ericsson Xperia Mini reviews of schrijf zelf een review.

(december 2012)

Pluspunten:

1. Mooi scherm
2. klein voor in je zak
3. eenvoudig met je duim en hand te bedienen
4. goede snelle rotatiefunctie
5. HD video
6. 5MP camera
7. goede geluidskwaliteit
8. microSD kaart zit er standaard bij
Beste telefoon die ik tot nu toe heb gehad.

Minpunten:

1. Er is een belachelijke mute-knop die je bij het bellen vrij vaak per ongeluk indrukt.
2. Soms druk je per ongeluk op de verkeerde app/letter omdat het scherm zo klein is

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Xperia Mini

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden