Vergelijk 2.493.858 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Arc S

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Xperia Arc S (LT18i): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(10 reviews )
De Sony Ericsson Xperia Arc S is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Xperia Arc S

De Sony Ericsson Xperia Arc S is eigenlijk bijna hetzelfde als de Sony Ericsson Xperia Arc, maar heeft een iets betere processor. Dat is geen probleem, want de Arc was al een prima smartphone. Met een nieuwe processor is dit toptoestel alleen maar beter geworden!

Voor wie is de Sony Ericsson Xperia Arc S?

De Sony Ericsson Xperia Arc S is bedoeld voor mensen die fantastische foto's willen maken met hun smartphone. De voorganger van deze telefoon, de Xperia Arc, won met zijn camera een prijs voor beste camera telefoon, en de Arc S beschikt over dezelfde topcamera. Nieuw in dit model is de 1,4 GHz processor, wat je smartphone-ervaring een stuk sneller maakt.

Pluspunten van de Sony Ericsson Xperia Arc S

Zoals gezegd beschikt de Xperia Arc S over een uitmuntende camera. Daarnaast is het toestel slechts 9 mm dik, waarmee het één van de dunste toestellen op dit moment op de markt is. En aangezien de Arc S loopt op het Android-besturingssysteem, heb je toegang tot duizenden apps in de Android Market. Zo zijn er eindeloos veel manieren om je smartphone te gebruiken.

Minpunten Sony Ericsson Xperia Arc S

Een camera op de voorkant van de Xperia Arc S ontbreekt helaas, waardoor videochatten bijvoorbeeld niet mogelijk is. Ook het batterijleven (zo'n 7 tot 8 uur voor de batterij leeg is bij actief gebruik) kan voor sommige mensen tegenvallen.

Belangrijkste kenmerken

  • 8 megapixelcamera van erg hoge kwaliteit
  • Slechts 9 mm dik
  • Android 2.3 Gingerbread

 

Sony Ericsson Xperia Arc S reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson Xperia Arc S een gemiddelde beoordeling van 7,2.
Bekijk Sony Ericsson Xperia Arc S reviews of schrijf zelf een review.

(mei 2015)

Pluspunten:

Na het defect raken van mijn vorige toestel (een nokia lumia). Heb ik via marktplaats voor maar 45€ dit toestel gekocht. Het bleek een toestel in zeer goede staat te zijn. Ik heb hiervoor een Xperia S en een Xperia Z gehad. De Xperia S beviel enorm goed, nooit problemen mee gehad, tot dat deze na 2,5 jaar gewoon echt op was, maar wel na zeer intensief gebruik. De Z heb ik nooit veel plezier van gehad, gewoon een ramp was het. Maar tot mijn verbazing is deze inmiddels 'verouderde arc S' Een toestel met een betere camera dan ooit (megapixels zeggen niks). En nadat ik er android 4 op heb gezet is het ook gewoon voor alles goed bruikbaar. Dat de CPU maar 1 core heeft interesseert me ook niets. Dan start een applicatie maar in 0,12 seconde in plaats van 0,9 ofzo. Overigens liggen de meeste dual en quad core toestellen met de 1 of 3 van de cores toch meestal op apengapen. En het kost alleen maar de stroom. De accuduur vind ik alles meevallen. Ik vind het ondanks het feit dat het een verouderd toestel is, mijn fijnste telefoon ooit. En hij is nog heel mooi ook. Ik hoef even niets anders.

Minpunten:

Zou het zo snel niet weten.
(november 2013)

Pluspunten:

Design en kwaliteit van de camera (foto)

Minpunten:

Interne opslag is erg klein. Vreselijk traag. Na het tikken van het telefoon icoontje moet ik regelmatig 10-12 seconden wachten op de reactie. Hetzelfde geval met foto maken. Begin te twijfelen of ik in december 2013 een Z of Z1 zou gaan nemen.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Xperia Arc S

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden