Vergelijk 2.683.659 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Active reviews

Sony Ericsson Xperia Active (ST17i) mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(8 reviews )
De Sony Ericsson Xperia Active is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
8 reviews geplaatst Review schrijven
(januari 2015)

Pluspunten:

Heerlijke telefoon. Helaas is'ie er mee opgehouden. In een keer beeldscherm op zwart. Batterij gaat lang mee. Zeer sterk en al een aantal zwemlessen gehad.

Minpunten:

Niet meer verkrijgbaar.
(september 2014)

Pluspunten:

Hij is onverwoestbaar. Hij is een aantal keer gemeen gevallen, slechts de behuizing heeft daarbij wat deukjes opgelopen. Hij doet het uitstekend in de regen. Pas nu na 3 jaar zeer intensief gebruik merk ik achteruitgang van het toestel. Nu gaat het beschermlaagje van het glas en zijn de beschermklepjes voor opladen en headphone eraf gegaan. Ik zou m zo weer nemen.

Minpunten:

Hij gaat soms uit zichzelf trillen en daarbij doet hij net alsof je de 'terug'toets achter elkaar indrukt. zo wordt alles afgesloten of hij gaat terug in de sites waar je bent geweest.
De camera is niet afgedekt en daardoor wordt de doorzichtige opening voor de lens vies en gaat de kwaliteit van de foto's sterk achteruit.
Geheugen zit snel vol.
Vaste apps zijn niet te verwijderen.
(juli 2014)

Pluspunten:

Het glas is goed bestand tegen krassen.

Minpunten:

Ik kan weinig positiefs over deze telefoon melden. Na anderhalf jaar kreeg ik problemen met het geluid: als ik iemand belde konden ze mij nauwelijks verstaan. Verder schakelt de telefoon geregeld zelf het belsignaal uit met als gevolg dat je oproepen mist. De ontgrendeling van het scherm werkt 2 kanten op: naar rechts ontgrendelt hij en naar links schakelt hij het belsignaal uit. Heel irritant. De batterij gaat ook snel in kwaliteit achteruit. Veel apps zijn ook niet te verwijderen, waardoor het geheugen snel volloopt. De enige oplossing is om zoveel mogelijk de updates van apps uit te schakelen. Voor mij is dit echt een miskoop geweest en een reden om nooit meer een Sony aan te schaffen.
(januari 2014)

Pluspunten:

Doet wat het beloofd, een telefoon die tegen een stootje, stof en spetters kan. De eerste dagen ontstonden er al krassen op het display, terwijl het zeer krasbestendig glas zou moeten zijn... Wat bleek, er zit nog een beschermfolie op het glas, wat lastig te zien is. Eenmaal verwijderd zie je pas het eigenlijke glas. Na jaren gebruik zitten er in de aluminium rand al de nodige deukjes, terwijl het harde glas nog steeds maagdelijk is.

Minpunten:

Geheugen is snel vol zonder duidelijke reden.
(februari 2013)

Pluspunten:

Het werkt, ook juist die punten die nergens genoemd worden namelijk de ANT-technologie waarin ondermeer een barometersensor. Dat maakt het toestel goed om apps te laden voor de vliegerij.

Minpunten:

Beperkte accu-capaciteit. Geheugen snel vol maar nergens wordt aangegeven waarom en waardoor, ook niet in het manual. Standaard apps zoals Facebook niet te verwijderen.
(december 2012)

Pluspunten:

Klein toestel, overzichtelijk

Minpunten:

Ik heb het toestel 2 maanden, besteld via Belsimpel. Helaas 1 keer laten vallen, op de houten vloer en het display is kapot, op meerdere plaatsen barsten in het glas. Dat het toestel tegen een stootje kan is dus onzin!
(augustus 2012)

Pluspunten:

Een fantastisch toestel, kan tegen een stootje, werkt altijd, ligt lekker in de hand, is niet te groot,wat wil je nog meer

Minpunten:

Geen op te noemen
(april 2012)

Pluspunten:

+ klein (erg makkelijk meenemen)
+ sterk (erg sterk)
+ waterdicht en ook te bedienen in de regen
+ ANT+ (voor hartslagmeters, fietscomputers ed)
+ Goede GPS (snel en accuraat)
+ Erg goed scherm
+ Erg goede camera
+ Goede Multimedia toepassingen/facebook integratie
+ Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Ik zou hem iedereen aanraden, dit is echt een no-nonsense gebruiktelefoon die alles (zelfs meer dan de meeste andere telefoons) kan en waarbij je niet bang bent dat hij valt of krast. Wat hij doet doet hij uitstekend, ondanks het kleine(re) scherm is hij uitstekend geschikt voor navigatie, facebook, hotmail ed. Hij maakt goede foto's en HD video's en als je hem wilt gebruiken bij het sporten dan is dit echt de beste telefoon op de markt. Hij registreert positie via gps, hartslag via ANT+ en kan verbinden met een breed scala aan sportsensoren zoals fietscomputers, snelheidsmeters, van alles. Omdat hij waterdicht is kan je er ook mee zeilen, wakeboarden, kano

Minpunten:

- minder geschikt voor intensief browsergebruik (scherm te klein)
- Batterij vrij snel op als je hem intensief gebruikt (muziek aan, gps aan, ant+ aan, (bij het sporten dus) of gps en scherm constant aan (navigatie) niet getest maar ik gok tussen de 6-8 uur bij "navigatie" en een 12-14 uur "sportstand" Het ijzn vrij normale waarden maar juist bij een sport/outdoor/robuuste-telefoon zou ik een extra lange batterijduur verwachten.
Wat vind jij van de Sony Ericsson Xperia Active? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden