Vergelijk 2.288.308 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson W995

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson W995 (W995 Walkman): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(19 reviews )
De Sony Ericsson W995 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson W995

 

De Sony Ericsson W995 is een high-end telefoon en tevens het vlagschip van Sony Ericsson voor het jaar 2009. De telefoon is in zijn oorsprong een Walkman telefoon, maar wanneer je de eigenschappen onder de loep neemt kun je concluderen dat deze telefoon eigenlijk veel meer is dan dat, in tegenstelling tot de andere telefoons uit de W-serie van de Sony Ericsson toestellen. Aan boord van dit mooie compacte toestel vinden wij een 8,1 megapixel camera met auto-focus en tot wel 16x digitale zoom. Verder zijn er tal van handige snufjes aanwezig om foto's en video's te maken, bewerken en te delen met vrienden of andere apparaten zoals een computer of een PS3. Om deze high-end telefoon compleet te maken is er wat betreft connectiviteit ruim voldoende aanwezig. Bluetooth, Wi-Fi, aGPS, 3G (umts) en andere ondersteuningen zijn aanwezig. Geleverd met een 8GB M2 geheugenchip en de interne 118MB aan geheugen, kun je al je media kwijt en is dit een echte entertainment telefoon.

 

Beschikbare kleuren

De Sony Ericsson W995 wordt in drie kleuren geleverd: Progressive black, Cosmic silver en Energetic red. Zie onderstaande afbeelding:

Sony Ericsson W995 multimedia functies

De W995 is duidelijk een multimedia telefoon en gericht op de mensen die graag muziek luisteren, foto's maken en video's bekijken. Om dit allemaal mogelijk te maken is er een 8,1 megapixels camera met auto-focus, flitser, gezichtsherkenning, video- en foto stabilisatie en tot wel 16x Digitale zoom aanwezig. De telefoon is uitermate geschikt voor video blogging, en foto blogging en heeft voor het beheren van jou fotocollectie de PictBridge aan boord. PictBridge is een programma dat op je telefoon is geinstalleerd, je kunt er gemakkelijk mee door je afbeeldingen en foto's bladeren en ze daarna snel naar vrienden versturen of koppelen aan je computer of PS3 game console.

Muziek luisteren moet natuurlijk kunnen met de Sony Ericsson W995 Walkman telefoon, uiteindelijk is hij daar voor gemaakt. De telefoon ondersteunt alle gangbare muziekformaten en heeft daarnaast een aantal programma's om muziek toegankelijk te maken voor jezelf en ook voor externe apparaten zoals je computer. Mooi is ook dat je geen speciale koptelefoon hoeft te kopen om muziek te luisteren. Naast de aanwezigheid van ingebouwde speakers, is de koptelefoon output geschikt voor een standaard 3,5 jack plug, dit is de stekker die aan alle kleine koptelefoons zit (zoals oordopjes of kleinere headsets).

Entertainment op de Sony Ericsson W995

Ben je onderweg of verveel je je simpelweg? De Sony Ericsson W995 zal in dat geval snel je beste maatje worden. De telefoon is geschikt voor het streamen en bekijken van video's. Dit kunnen youtube filmpjes zijn, of films die op de geheugenkaart zijn opgeslagen. Verder is er een FM radio beschikbaar waardoor je altijd naar je favoriete radio zender kunt luisteren. Voor iedereen die van spelletjes houdt is deze telefoon ook een aanrader aangezien hij 3D en motion gaming ondersteunt. Dit betekent dat je doormiddel van beweging en gebaren spelletjes kunt spelen!

Connectiviteit van de W995

De Sony Ericsson W995 ondersteunt alle belangrijke netwerken, protocollen en frequenties. Denk hier bij aan Wi-Fi, aGPS, 3G (UMTS), USB, bluetooth en anderen. De combinatie internet en GPS maakt een aantal leuke location-based services mogelijk, zoals: Geo tagging, Google maps en de wayfinder (een routeplanning software waarvoor een 3 maanden proefversie wordt meegeleverd). Voor het browsen over het internet is de Access NetFront browser geinstalleerd.

Sony Ericsson W995 video

Bekijk hier onder de promotie video van de Sony Ericsson W995

Sony Ericsson W995 met abonnement of verlenging? Op GSMinfo.nl vindt je de beste prijzen in één overzicht!

Sony Ericsson W995 reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson W995 een gemiddelde beoordeling van 7,8.
Bekijk Sony Ericsson W995 reviews of schrijf zelf een review.

(augustus 2011)

Pluspunten:

heb deze telefoon nu al 2 jaar.
en alles werkt nog prima. en ziet er nog goed uit

Minpunten:

jammer dat ik met internet niet meer op mijn hyves en hotmail kan komen
(januari 2011)

Pluspunten:

Maaike,<br/>heb je wel eens een software update gedaan?<br/>mijne had dat ook en ik ben er nu van af omdat ik een software update heb gehad.<br/><br/>een goede telefoon, alleen internet is soms erg slecht en jammer dat msn of e buddy het niet doet:)

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson W995

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden