Vergelijk 3.033.549 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson W508

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson W508 (W508 Walkman): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Ericsson W508 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson W508

De Sony Ericsson W508 moet de populaire W380i doen vergeten. Een opvallende feature van de W508 is de mogelijkheid om nieuwe frontjes te plaatsen. Hierdoor kun je de kleur van het toestel aanpassen aan jouw stemming. Natuurlijk blinkt de telefoon weer uit op muziekgebied, wat vooral terug te zien is in functies als SenseMe en ShakeMe. Andere noemenswaardige eigenschappen van de telefoon zijn onder meer de 3.2 megapixel camera en 3G-internet.

Eerste indruk

De Sony Ericsson W508 oogt zeer elegant. Het mobieltje is redelijk compact en weegt slechts 98 gram. Door zijn clamshell-formaat beschikt hij over twee schermen: een hoofdscherm en een extern scherm. Het hoofdscherm bevindt zich aan de binnenkant van de telefoon en is een 2.2 inch kleurenscherm met een resolutie van 240 x 320 pixels. De display aan de buitenkant is een zwart-wit scherm van 1.1 inch. Hierop kun je bijvoorbeeld de tijd, batterijstand en inkomende berichten/gesprekken zien. Erg handig, want je hoeft je telefoon hiervoor dus niet open te klappen!

De camera

De Sony Ericsson W508 beschikt over een 3.2 megapixel camera. Deze levert foto's van redelijke kwaliteit en kan bovendien ook video's opnemen. Verder kun je ook nog inzoomen met de telefoon dankzij de 3.2x digitale zoom.

Connectiviteit

De W508 is een quadband GSM en dus nagenoeg overal ter wereld te gebruiken. Daarnaast kun je het internet op met zowel 3G-netwerken als HSDPA en UMTS als GPRS. Snel internetten op dit mobieltje is dus gegarandeerd. Verder zijn natuurlijk andere connecties als bluetooth gegarandeerd, zodat je makkelijk in verbinding kunt komen met andere mobieltjes.

Multimedia

Natuurlijk blinkt de Sony Ericsson W508 uit op muziekgebied. Niet voor niets staat de 'W' in de naam voor 'Walkman'. Hij beschikt dan ook over diverse geavanceerde functies op muziekgebied zoals shake en gesture control waardoor je met een schudbeweging het toestel kunt bedienen. Daarnaast beschikt ook dit Sony Ericsson mobieltje over TrackID, waarmee je aan de hand van een geluidsfragment snel de titel/artiest van een nummer gevonden hebt. Helaas is het interne geheugen van de W508 slechts 100 mb, maar dit kan uitgebreid worden middels een microSD kaartje. Ten slotte is er nog een FM-radio aanwezig, die uitkomst biedt wanneer je genoeg hebt van je eigen muziek.

Naast muziek is de W05 ook erg geschikt voor games. Hij beschikt over voorgeïnstalleerde 3D- en Motion games, die er erg goed uitzien voor GSM-spelletjes.

Een veranderbaar uiterlijk

De W508 kan geheel naar eigen smaak gepersonaliseerd worden. Je kunt namelijk verwisselbare frontjes op de telefoon zetten, van zwart tot roze.

Ten slotte...

Muziek en andere bestanden op de W508 zetten gaat eenvoudig via een USB-verbinding met de PC. Verder is de batterijduur van de W508 prima, een eigenschap die past bij een muziekmobieltje. De totale stand-by tijd bedraagt 400 uur en de gesprekstijd 10 uur.

Sony Ericsson W508 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Sony Ericsson W508 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson W508

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden