Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson txt pro

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson txt pro (CK15i): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Ericsson txt pro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson txt pro

Op zoek naar een goedkope alleskunner waarmee je altijd op de hoogte bent waar je vrienden mee bezig zijn? Dan is de Sony Ericsson txt pro, met QWERTY-toetsenbord en Facebook- en Twitter-functies, misschien ideaal voor je.

De Sony Ericsson txt pro is een slider-telefoon, wat betekent dat onder het scherm een makkelijk uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord zit. Zo is het wel heel makkelijk om berichtjes te sturen naar je vrienden. Mocht je geen zin hebben om de boel uit te schuiven, dan kun je overigens ook gewoon je berichtje typen op het touchscreen van 3 inch. Handig voor de iets kortere berichtjes, bijvoorbeeld, of als je even snel een internetsite wil checken voor je vertrektijden of het laatste nieuws.

Facebook en Twitter

Ben je graag op de hoogte van waar je vrienden mee bezig zijn, dan is de Sony Ericsson txt pro ideaal voor je. Op het startscherm kun je namelijk de vijf vrienden of collega's zetten waar je het meeste mee omgaat. Vervolgens worden automatisch de nieuwste Twitter- of Facebook-updates van die contacten binnengehaald. WiFi zit ingebouwd in de txt pro, dus het is heel gemakkelijk om verbinding te maken met het internet en de nieuwste updates binnen te halen.

Sony Ericsson txt pro

Camera

Ook beschikt de Sony Ericsson txt pro over een camera. Deze 3,2 megapixel-camera zit op de achterkant van de telefoon. Die foto's worden vervolgens opgeslagen op de meegeleverde microSD-kaart, of het interne geheugen van de txt pro. Zo kun je al je favoriete momenten makkelijk fotograferen en vervolgens delen met je vrienden.

Muziek en meer

De txt pro kan, net zoals zijn broertje (de Sony Ericsson Mix Walkman) muziek afspelen. Luisteren naar je eigen MP3's of WMA's is geen probleem, maar zorg wel dat er een microSD-kaart in je telefoon zit, want er is slechts 64 mb geheugen ingebouwd. Mocht je geen zin hebben om zelf muziek over te zetten, dan kun je altijd nog luisteren naar muziek via de ingebouwde FM-radio.

Het gewicht van de txt pro bedraagt slechts 100 gram. Met het uitschuifbare toetsenbord, de camera, de social networking-functies, en de ingebouwde MP3-functies heb je dus een lekker lichte en lekker goedkope alleskunner op zak.

Sony Ericsson txt pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Sony Ericsson txt pro review.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson txt pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden