Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Spiro

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Spiro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Ericsson Spiro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Spiro

De Sony Ericsson Spiro mag zich met recht een echte walkmanphone noemen. Het is een stijlvol instapmodel met uitstekende muziekfuncties die vooral bedoeld is voor de prepaidmarkt. De Spiro is nauw verbonden met de Sony Ericsson Zylo. Beide zijn modellen horen namelijk thuis in de walkman-lijn van Sony Ericsson. Het duo komt ook overeen in de vorm van het design en de verschillende netwerkmogelijkheden.

Vormgeving

Ondanks dat Sony Ericsson een instapmodel van de Spiro heeft gemaakt, is er zeker niet bezuinigd op het disign van het toestel. Dankzij het Human Curvature design zijn het vooral de ronde vormen die het tot een gelikt toestel maken en de ergonomie ten goede komen. De compacte slider heeft daarnaast ook een opvallend beeldscherm, van 2.2 inch groot en beschikkend over een resolutie van 240 x 320 pixels. Het toestel is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: Contrast Black, Sunset Pink, Spring Green en Stealth Black. Hieronder staan de varianten allemaal op een rijtje.

sony ericsson spiro

Muzikale kwaliteiten

De Sony Ericsson Spiro poogt zich te onderscheiden met zijn specifieke muziekfuncties, met de Walkman-player als meest in het oog springende item. Het toestel heeft namelijk talloze mogelijkheden om de instellingen van de muziekweergave tot in de puntjes te personaliseren. Ook is er een ingebouwde FM radio met RDS aanwezig. De TrackID dienst die SE al een tijdje aanbiedt zit er ook op, hiermee kan je muziek opnemen en zal de telefoon vervolgens de naam, artiest, etc. tonen. Op muzikaal gebied zit je dus wel goed met de Spiro

Overige features

Hoewel de Sony Ericsson Spiro niet over de snelste internetverbinding beschikt (mag ook niet verwacht worden van een instapmodel als deze), beschikt hij wel over aparte Facebook en Twitter applicaties. Overige internetfuncties worden mogelijk gemaakt door de Obigo Q7 browser. Op het gebied van connectiviteit zijn verder Bluetooth en USB te noemen. Minpuntje van dit toestel is het interne geheugen, deze is namelijk slechts een minimale 5 MB. Gelukkig is deze eventueel wel uitbreidbaar tot 16 GB.

Al met al is de Sony Ericsson een prima toestel, dat zich vooral dankzij het design en de muziekfunctie onderscheid. Het belangrijke aspect is echter misschien wel de prijs: voor heel weinig geld heb je toch een lading mooie eigenschappen.

Onderstaand de officiële video van de Spiro:

Sony Ericsson Spiro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Sony Ericsson Spiro review.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Spiro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden