Vergelijk 2.659.812 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Naite

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Naite (Naite GreenHeart): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Ericsson Naite is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Naite

De Sony Ericsson Naite is het eerste milieuvriendelijke mobieltje van het bedrijf. De telefoon is gemaakt van gerecyclede materialen, waarmee de producenten hun verantwoordelijkheid willen uiten voor een langere levensduur van het product. Ook wordt het mobieltje geleverd in een kleiner doosje dan gebruikelijk en is er papier bespaard door een elektronische handleiding mee te leveren. Wil je dus een steentje bijdragen aan de oplossing van het klimaatprobleem maar toch kunnen bellen, dan is de Naite een milieuvriendelijk alternatief.

Uiterlijk

Zoals hierboven beschreven is de Sony Ericsson Naite een zeer milieuvriendelijk mobieltje. De telefoon is gemaakt van gerycycled materiaal en wordt geleverd in een klein doosje zonder papieren handleiding. Toch is niet te zien dat het hier gaat om een 'tweedehands' mobieltje: de telefoon oogt hip en stijlvol. Bovendien is hij lekker compact: het toestel heeft een formaat van 108x47x13 mm en weegt slechts 84 gram.

Connectiviteit

Natuurlijk kan de Naite ook wat. De telefoon beschikt over zeer moderne internetverbindingen zoals UMTS en HSDPA, waardoor razendsnel over het internet gesurft kan worden.

Andere verbindingen die we kunnen noemen zijn onder meer bluetooth, zodat je gratis en draadloos de telefoon met andere toestellen kunt verbinden. Ten slotte krijg je een USB-kabel meegeleverd voor aansluiting van de het toestel met de PC.

De camera en andere multimedia

Voor een ecologisch verantwoord mobieltje als deze beschikt de Naite over een prima 2 megapixel camera. Helaas beschikt de telefoon niet over een flitser, maar overdag kunnen foto's van goede kwaliteit worden genomen. Bovendien kun je ook video's opnemen met het mobieltje.

Ook is de Naite als mp3-speler te gebruiken. De muziekspeler ondersteunt mp3, AAC en WMA zodat je eindeloos van je eigen muziek kunt genieten. Mocht je je eigen muziek zat zijn, dan kun je gebruik maken van de ingebouwde FM radio. Een leuke functie is 'TrackID', waarmee je de titel of artiest kunt vinden aan de hand van een opgenomen geluidsfragment. Handig in het café of in de discotheek!

Algemene specs

Het interne geheugen van de telefoon bedraagt 100 MB, maar dit kan uitgebreid worden middels een microSD kaart. De spreektijd is zo'n 580 minuten, de standbytijd ongeveer 380 uur.

Sony Ericsson Naite reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Sony Ericsson Naite review.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Naite

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden