Vergelijk 3.732.037 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Live with Walkman

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Live with Walkman: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sony Ericsson Live with Walkman is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Live with Walkman

Sony Ericsson presteert deze Live with Walkman als een telefoon met een unieke 'social music experience'. Het is de zoveelste telg uit de Walkman-serie waar bijvoorbeeld ook de Sony Ericsson Mix Walkman toe behoort. Vele media zijn in de Live with Walkman geïntegreerd zoals Facebook en Twitter, maar ook de uitstekende 5MP camera met 720p HD video opname zorgt ervoor dat je eigen gemaakte video's snel en gemakkelijk kunt delen met je vrienden. Bovendien zorgt de toegevoegde 1Ghz processor voor een verwerkingssnelheid waar je 'U' tegen zegt. Kortom, een toestel voor de muzikale multimedia-mens.

Gebruiksgemak: 3,2 inch touchscreen en Android 2.3

Sony Ericsson Live with WalkmanDe besturing van dit toestel gaat vrijwel volledig via het 3.2 inch touchscreen. Onderaan het toestel zijn enkele fysieke toetsen die de overige navigatie op zich nemen. Draai je het toestel, dan draait het beeld dankzij de auto rotation altijd met je mee. Dat je de beschikking hebt over Android 2.3 verhoogt het gebruiksgemak eveneens. Het biedt niet alleen toegang tot de Android Market waar je vele apps kunt downloaden. Deze versie staat zelf ook bekend om haar snelheid en goede ondersteuning voor gaming. Het scrollen tussen vensters en het laden van apps (niet in de laatste plaats door de 1Ghz processor) hoeft mede daarom niet tot frustratie te leiden.

Muziek en multimedia: Facebook en Walkman integratie

Ondersteuning van de muziek- en mediafuncties zijn diep in het toestel geïntegreerd. Via de aparte Walkman-toets heb je altijd direct toegang tot de muziekafdeling. Uitstekende geluidskwaliteit wordt geleverd door xLOUD en met TrackID kun je vertolker en titel van een liedje dat je hoort gemakkelijk opvragen. Ook heb je exclusief toegang tot de Sony database waarin miljoenen nummers en duizenden videos van je favoriete artiesten zijn opgelsagen. In het sociale gedeelte wordt voornamelijk voorzien door de uitgebreide Facebook integratie. Vrijwel alle content op je toestel kun je zonder moeite delen met je vrienden.

Overige mogelijkheden: WiFi, Google Maps & 3D Games

Een multimedia telefoon vraagt natuurlijk om een goede internetverbinding en daarop is niet bezuinigd. Je hebt beschikking tot het mobiele 3G netwerk, maar je kunt de Live with Walkman smartphone ook koppelen aan lokale WiFi-netwerken. Google Maps heb je daarnaast tot je beschikking waardoor je jouw locatie kunt opvragen en je telefoon ook als navigatiesysteem kunt gebruiken. Gaming in 3D is tot slot met dit toestel ook mogelijk gemaakt. In de Android Market staan legio games. Een verveeld gevoel krijgen met dit toestel is dus vrijwel onmogelijk gemaakt.

Kortom, een toestel dat voor de muziekliefhebber een prima alternatief is. Snelheid is gegarandeerd, evenals gebruiksgemak, mogelijkheden tot uitbreiding en personalisatie. De Sony Ericsson Live with Walkman is een toestel dat past bij de moderne muziekmens!

 

Sony Ericsson Live with Walkman reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson Live with Walkman een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Sony Ericsson Live with Walkman reviews of schrijf zelf een review.

(december 2011)

Pluspunten:

Dit toestel is eenvoudig te gebruiken samen met je gmail account, mails facebook ed gaan vlot
mooi design
perfect geluid
veel functies voor de prijs

Minpunten:

hoesje met je apart kopen

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Live with Walkman

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden