Vergelijk 2.679.755 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson C903

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson C903 (C903 Cyber-shot): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
De Sony Ericsson C903 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson C903

 

De Sony Ericsson C903 Cyber-shot is een echte telefoon voor de foto liefhebber. Met zijn 5 megapixel auto-focus camera en ondersteuning voor gezichts- en lach herkenning is het geen probleem om goede kwaliteit foto's te maken. Met de BestPic technologie die aan boord van de C903 aanwezig is, kun je snel een reeks foto's maken om daaruit alleen de best gelukte exemplaren te kiezen.

De Sony Ericsson C903 heeft ook een ingebouwde aGPS ontvanger waarmee je al jou foto's kunt verbinden aan een locatie (geo-tagging). De C903 biedt goede connectiviteit, de telefoon kan op de tv worden aangesloten om een slideshow van foto's en video's te kunnen bekijken. Ook is er ondersteuning aanwezig voor internet zodat het het makkelijk is om jou foto's te uploaden en te versturen naar je vrienden of website.

 

Sony Ericsson Promotie video

Sony Ericsson C903 multimedia- en gaming features

De Sony Ericsson C903 zit vol leuke multimedia functies. Natuurlijk ligt de focus op foto's maar ook op het gebied van muziek, video en gaming is er behoorlijk wat te doen met deze mobiele telefoon.

De 5 megapixel fotocamera, waarmee je ook video's kunt opnemen, biedt in combinatie met de programma's die aanwezig zijn op de telefoon de uitstekende mogelijkheid de beste kwaliteit foto's en video's vast te leggen. Met de SmileShutter technologie maakt de Sony Ericsson C903 een foto op het moment dat je lacht. Daarnaast kan de telefoon 9 foto's snel achter elkaar nemen waaruit je het best gelukte exemplaar kunt kiezen zodat je niet 9 keer achter elkaar handmatig een foto hoeft te nemen, in de hoop dat er tenminste eentje goed gelukt is!

Foto's maken in donkere omgevingen is mogelijk omdat er op de Sony Ericsson C903 een flitser is geïnstalleerd. Voor de trillende handen is deze CyberShot telefoon ook prima te gebruiken, er zit namelijk een foto stabilisator op die vaagheid door kleine handbewegingen voorkomt.

Verdere foto- en videocamera features:

  • Geo-Tagging - in combinatie met de ingebouwde GPS ontvanger kun je foto's bij bepaalde locaties op de kaart plaatsen.
  • Video stabilisatie - corrigeert kleine handbewegingen en voorkomt daarmee vaagheid in de video-opname
  • Gezichtsherkenning - de telefoon zet de focus automatisch op het gezicht
  • Auto focus - de camera stelt zichzelf automatisch bij waardoor je altijd scherpe foto's hebt
  • Photo fix - de kwaliteit van het plaatje wordt automatisch geoptimaliseerd. Kleur- en contrast balans wordt vanzelf geregeld.

Muziekliefhebbers komen ook aan bod, de Sony Ericsson C903 is ook te gebruiken als MP3 speler en geeft de eigenaar verschillende mogelijkheden voor het beheren en luisteren van muziek. Enkele van deze features:

  • PlayNow - Snel en eenvoudig muziek downloaden naar je telefoon
  • Music Tones - gebruik MP3 of AAC muziek als ringtone
  • MegaBass - Verbeterd de bass frequenties en geeft de muziek een vollere klank
  • Bluetooth stereo (A2DP) - Muziek van je telefoon naar een draadloos headset
  • Media player - beheer je muziek, maak afspeellijsten, e.t.c.

Wil je echt een muziek telefoon, dan is er de Sony Ericsson W395 Walkman telefoon voor de gemiddelde gebruiker, of de high-end Sony Ericsson W995 walkman telefoon die zowel voor muziek- als foto liefhebbers uitermate geschikt is.

Spelletjes zijn ook aanwezig op deze Sony Ericsson telefoon. Naast een aantal standaard games die eigenlijk niet heel veel voorstellen, zijn er ook een aantal Motion Based games. Motion Based games worden niet bestuurd met alleen de telefoon toetsen, maar ook door je telefoon te bewegen.

Connectiviteit, internet en berichten

De Sony Ericsson C903 heeft verschillende mogelijkheden wat betreft internet- en dataverkeer. Helaas geen Wi-Fi, deze telefoon richt zich ook niet op de hardcore mobiele telefoon gebruiker dus mocht je persé Wi-Fi ondersteuning willen dan is de Sony Ericsson W995 een betere (maar wel duurdere!) keuze.

Wel aanwezig op deze telefoon zijn alle andere internet- en data mogelijkheden zoals: UMTS (3G), HSDPA, GPRS en Edge. Daarnaast zit er wel een GPS ontvanger op waardoor je in ieder geval altijd de weg kunt vinden maar ook functies zoals Geo-Tagging kunt gebruiken. Geo-Tagging is de functie die het mogelijk maakt om bepaalde media - bijvoorbeeld een foto - aan een locatie te koppelen.

Berichten die met de Sony Ericsson C903 verstuurd en ontvangen kunnen worden zijn SMS, MMS, E-Mail en instant-messaging (zoals MSN). Om te internetten zit er een Access NetFront HTML browser op, hiermee kun je gewoon alle websites op je mobiele telefoon bekijken (Geen flash!).

Sony Ericsson C903 reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson C903 een gemiddelde beoordeling van 5,5.
Bekijk Sony Ericsson C903 reviews of schrijf zelf een review.

(augustus 2011)

Pluspunten:

sms werkt heerlijk, ligt lekker in de hand, goede camera

Minpunten:

veel softwareproblemen en crashes, doet dan niets meer.
(juli 2010)

Pluspunten:

Ik vind het een heerlijk toestel, ik heb er nooit klachten mee gehad. Hij maakt mooie, scherpe foto's, is snel en makkelijk in de omgang.

Minpunten:

De foto's bij kunstlicht zijn korrelig en een beetje gelig, ook bij het aanpassen van de instellingen blijft dit zo.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson C903

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden