Vergelijk 1.754.841 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Aspen

Ontdek hier alles over de Sony Ericsson Aspen (M1i Aspen GreenHeart): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Sony Ericsson Aspen is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sony Ericsson Aspen

De Sony Ericsson Aspen is het eerste toestel van de producent met een volledig, fysiek Qwerty toestel dat draait op Windows Mobile 6.5.3. Het is een prima keuze voor de milieubewuste, zakelijke beller die ook muziekliefhebber is. Kortom, een erg veelzijdige telefoon. Overige toestellen uit de Greenheart-serie zijn onder andere de Sony Ericsson Naite en Sony Ericsson Elm.

Design en milieuvriendelijk

De Aspen heeft - zoals we gewend zijn bij Greenheart toestellen - een klassiek en strak design. Het toestel heeft een volledig Qwerty-toetsenbord en 2,4" QVGA touchscreen (240 x 320 pixels). Hij is verkrijgbaar in het zwart en in het grijs/wit. De productie van de Aspen is milieuvriendelijk aangezien hij volledig is gemaakt van gerecyclede materialen. Daarnaast heeft hij een speciale energiebesparende modus en een "Eco Mate Application" waarmee je kunt zien hoeveel CO2 je bespaart.

Muziek

De muziekliefhebbeer kan zijn hart ophalen met de Sony Ericsson Aspen dankzij de media player, Playnow en stereo speakers. Ook is een Windows Media Player aanwezig en krijg je er automatisch een 3.5mm headset jack bijgeleverd. Door de connectiviteit met 3G en WiFi kun je razendsnel je liedjes downloaden.

Overige eigenschappen

Het toestel maakt bij het mobiel internetten gebruik van de Internet Explorer Mobile browser. Ook heb je de beschikking over een 3,2 MP camera met 4x digitale zoom. Helaas is er geen flitser aan boord. In het startmenu is standaard een Google Maps applicatie aanwezig. Via Windows Market kan het applicatiepakket van je Aspen Greenheart verder aangevuld worden. Ook de toegang tot social networks is gemakkelijk. Via je QWERTY toetsenbord heb je op deze manier snel je Twitterpagina bijgewerkt. Overige functies als Bluetooth, GPS, stembesturing, FM-radio en tekstverwerkingsprogramma's zijn ook aanwezig.

Accu en geheugen

Met de lithium-ion accu is een spreektijd gegarandeerd van 600 minuten. De gemiddelde standbytijd is vastgesteld op 600 uur. Het intern geheugen van de Aspen bedraagt 100MB en is op te waarderen tot 4GB. Hiervoor heb je de MicroSD kaart nodig die standaard in je pakket wordt meegeleverd.

En verder..

Met Google Latitude kun je precies zien waar jouw vrienden of collega's zich bevinden. Dit wordt weergegeven op de kaarten die via Google Maps te zien zijn. Daarnaast zijn standaard een aantal applicaties toegevoegd zoals Facebook, Twitter, Youtube en Skype.

Tot slot hebben we nog een filmpje van de Sony Ericsson Aspen Greenheart:

Sony Ericsson Aspen reviews

Onze bezoekers geven de Sony Ericsson Aspen een gemiddelde beoordeling van 6,7.
Bekijk Sony Ericsson Aspen reviews of schrijf zelf een review.

(april 2011)

Pluspunten:

Het is een telefoon die ik heb gekocht voor nog geen 200 euro. Dan heb je een smartphone met een touchscreen en toetsenbord. Denk dat Android iets beter werkt maar het keyboard voldoet zeker. Met Windows Mobile is op zich ook niks mis, er zijn alleen weinig apps beschikbaar.

Minpunten:

Het aantal apps dus en onder het toetsenbord zit wat loze ruimte die ze wat mij betreft weg hadden kunnen laten. Toch vind ik het voor deze prijs een topper!!
(april 2011)

Pluspunten:

Vindt de Aspen juist goed omdat hij een toetsenbord en een touchscreen heeft. Heel handig want als je wilt typen hoef je niks uit te schuiven en gaat het toch snel. Vooral het invoeren van sites gaat prima met de niet te kleine toetsen. In vergelijking met andere smartphones die ik heb gezien gaat de accu lang mee (3-4 dagen bij normaal gebruik)

Minpunten:

Windows werkt niet altijd even fijn en de knop boven de toetsen reageert ook niet goed maar daar heb je dan het touchscreen voor.

Telefoons vergelijkbaar met de Sony Ericsson Aspen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden