Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sonim XP3300 Force

Ontdek hier alles over de Sonim XP3300 Force: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(4 reviews )
De Sonim XP3300 Force is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sonim XP3300 Force

Natuurlijk is ook deze Sonim, de XP3300 Force, de robuustheid zelve. Het toestel beschikt over allerhande certificaten die dat bewijzen. Het is duidelijk dat de XP3300 Force geschikt is voor mensen die vaak in omstandigheden komen, die voor de gemiddelde telefoon funest zouden zijn. Stof, water zand, deze telefoon kan er gewoon tegen. En je kan er ook foto's mee maken! Onderstaand filmpje laat zien dat de Force het zelfs in de meest extreme omstandigheden gewoon blijft doen.

Onverwoestbaar

Alle telefoons van Sonim zijn onverwoestbaar - en anders is er wel de drie jaar garantie mocht er toch iets misgaan. Met een naam als Force zal dit toestel zeker niet onder doen voor de rest. Zoals gezegd is ie bestend tegen schadelijke stoffen als zout, stof en zand, maar je kan hem ook van een aardige hoogte op de grond laten vallen, zonder gevolgen. Ook een tijdje onder water is geen probleem voor deze stevige knul.

Eigenschappen

Behalve onverwoestbaar zijn, biedt de XP3300 Force ook een rijtje handige eigenschappen. Zo behoort muziek luisteren tot de mogelijkheden, via de mp3-speler of FM-radio en ook is er een 2 megapixel camera met LED flash van de partij om fijne plaatjes te schieten. Internetten is ook een optie, zij niet het niet supersnel. Voor navigatie is ook een GPS-ontvanger aan boord, wat handig is voor mensen werkzaam zijn in logistiek of transport.

De Sonim XP3300 is niet alleen robuust, maar ook erg handig in gebruik. Geschikt voor de bouwvakker die gewoon wil kunnen bellen op het bouwterrein, maar ook voor mensen met een kort lontje die af een toe hun toestel op de grond smijten. Het kan gewoon!

Sonim XP3300 Force reviews

Onze bezoekers geven de Sonim XP3300 Force een gemiddelde beoordeling van 8,7.
Bekijk Sonim XP3300 Force reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (november 2011) door Erik Molkenboer
De Sonim XP3300 Force is dé telefoon voor bouwvakkers, transportmedewerkers en andere zware beroepen. Het toestel is namelijk niet kapot te krijgen. In deze review neem ik deze Sonim uitgebreid onder de loep. Sonim XP3300 Force review
(juli 2014)

Pluspunten:

Aan mijn tweede XP3300 Force begonnen. Na 4 jaar met mijn eerste kwam ik erachter dat het rubber niet erg goed tegen remvloeistof kan. Laat hierdooor los, en zwelt op naar ongemakkelijke proporties.

Zelf werkzaam in een vrachtwagengarage, dus elke dag stof, trillingen, slijpstof, lasspetters (het enige waar Gorillaglas NIET tegen bestand is), en een combinati van een hoop chemische stoffen zoals motorolie, remreiniger, remvloeistof, ruitenwisservloeistof, cardanolie etc.. Al met al een degelijke telefoon, die meermalen de bodem van de smeerput heeft gezien, maar het steeds heeft overleefd.

Reden waarom ik nu een nieuwe heb aangeschaft, is dat na 4 jaar de accu toch wel slechter begon te worden, er een lichte zwarte vlek in het beeldscherm kwam na de zoveelste val, en het rubber begon los te laten.

Dikke pluspunten aan het toestel, de ZEER lange gebruiksduur van de accu (4 weken zonder op te laden, met een gemiddeld gebruik/bellen/bluetooth). Ook een gesprek te verstaan als een collega met een luchtsleutel een wiel aan het losslaan is, duidelijk display, ook afleesbaar als hij een halfuur in de zon heeft gelegen. Gedegen bescherming tegen vallen, trillingen en druk (Scherm blijft ook heel als je met dat ding in je broekzak tegen een chassisbalk aan geleund staat.) en stof/waterdichtheid van het toestel.

Minpunten:

Kan slecht connectie maken met een Parrot-Carkit, alleen via speciale instellingen zonder telefoonboek-acces etc. werkt dat ding zoals het hoort. Met een Nokia Carkit, geen problemen.

Chemicaliën zoals remvloeistof werken toch in op het kunststof en plastic, duurt wel lang voordat de effecten merkbaar zijn. Verf op de toetsen liet al sneller los, maar vanwege een moederboardswap in het eerste jaar, deze toch onder garantie vervangen gekregen( Telefoon is 1x teruggeweest voor garantie, omdat hij soms uitviel en dan weer slecht op te starten was.)

(december 2012)

Pluspunten:

de sonim is een no-nonsense toestel. ik zocht een toestel dat tegen een stootje kon en verder gewoon zijn werk moest doen.
De sonim doet het gewoon altijd. Lekker lange standby-tijd. je hoeft niet om de haverklap te laden. Ik gebruik hem zowel prive als voor mijn hobby EHBO, waarbij een goed communicatie0middel van levensbelang kan zijn.

Minpunten:

dit toestel is niet geschikt voor nl-alert. dat vind ik wel erg jammer.

Telefoons vergelijkbaar met de Sonim XP3300 Force

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden