Vergelijk 3.165.550 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sonim XP3 Quest Pro

Ontdek hier alles over de Sonim XP3 Quest Pro (XP3.20 Quest Pro): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sonim XP3 Quest Pro is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sonim XP3 Quest Pro

De Sonim XP3 Quest Pro is het broertje van de Sonim XP3 Quest en ook in dit geval gaat het om een robuuste telefoon die tegen heel wat stootjes moet kunnen. De twee toestellen verschillen eigenlijk nauwelijks van elkaar, alleen de Sonim XP3 Quest Pro heeft één zwakke plek minder: het scherm. Dit is namelijk gemaakt van Gorilla Glas en zou daardoor net zo onverwoestbaar moeten zijn als de rest van het toestel. Dit maakt de Sonim XP3 Quest Pro geschikt voor mensen werkzaam in de bouw of soortgelijke sectoren.

Extreme omstandighedenSonim XP3 Quest Pro

Net zoals alle toestellen van Sonim is ook de Sonim XP3 Quest Pro bedoeld om te gebruiken in de meest extreme omstandigheden. Het toestel beschikt over het IP67-certificaat, wat betekent dat hij bestendig is tegen water, stof en extreme temperaturen. Een val een van twee meter moet geen probleem en ook na een verblijf van dertig minuten in een bak met water functioneert de telefoon nog prima.

Ook zout, mist, transport, vuil en bijtende stoffen zouden geen probleem moeten zijn voor deze sterke jongen. Waar bij andere Sonim-toestellen het beeldscherm nog wel eens de zwakke plek is, is dat op deze Quest Pro verholpen middels Gorilla Glas. Zodoende is het beeldscherm net als de rest van het toestel niet kapot te krijgen.

Functies

De Sonim XP3 Quest Pro onderscheidt zich voornamelijk door zijn robuustheid, maar op het gebied van eigenschappen valt er genoeg leuks te ontdekken. De telefoon beschikt over een 2 megapixel camera met flitser en digitale zoom, GPS, een zaklamp, een FM-ontvanger en BlueTooth. Extra interessant is ook de lange gebruiksduur van het toestel. De Lithium-ion accu zorgt voor 18 uur spreektijd, terwijl de standby-tijd maarliefst 1500 uur bedraagt.

Garantie

Sonim verzekert de klant van een sterk en robuust toestel met een lange levensduur. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de garantie die bij de Sonim XP3 Quest pro wordt geleverd. Als het toestel binnen drie jaar tóch kapot gaat, dan ontvangt de klant gewoon een nieuwe. Over goede service gesproken!

In het onderstaande filmpjes is te zien hoe de Sonim XP3 Quest Pro omgaat met een minuutje in een glas limonade:

Sonim XP3 Quest Pro reviews

Onze bezoekers geven de Sonim XP3 Quest Pro een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Sonim XP3 Quest Pro reviews of schrijf zelf een review.

(juni 2017)

Pluspunten:

Ik vind het een erg goede telefoon

Minpunten:

Heeft helaas een zeer kwetsbare speaker die nergens te koop is

Telefoons vergelijkbaar met de Sonim XP3 Quest Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden