Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sonim XP3.2 Atex Z2

Ontdek hier alles over de Sonim XP3.2 Atex Z2 (X.Com 212-Ex): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sonim XP3.2 Atex Z2 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sonim XP3.2 Atex Z2

De Sonim XP3.2 Atex Z2 is een telefoon voor mensen op zoek naar een toestel dat wel tegen een stootje kan. Of dat stootje nou een flinke val of zelfs een explosie is, deze telefoon kan er tegen. De XP3.2 Atex Z2 heeft een Zone 2 ATEX-certificering, wat betekent dat hij te gebruiken is in ruimtes met een explosieve atmosfeer. Ook heeft dit toestel een IP67-certificering, wat betekent dat hij vuil, krassen, en onderwater liggen ook moeiteloos overleeft. Toch heeft deze Sonim ook alles wat je van een gewoon mobieltje verwacht: een camera en ondersteuning van Office en Outlook voor je mail en documenten.

Belangrijkste kenmerken Sonim XP3.2 Atex Z2

  • Zone 2 ATEX  en IP67-certificering
  • Scherm bestand tegen krassen
  • GPRS-internet
  • 2 megapixel camera met flits
  • A -GPS
  • Ondersteuning van Office en Outlook

 Voor wie is de Sonim XP3.2 Atex Z2?

De Sonim XP3.2 Atex Z2 is bedoeld voor mensen in gevaarlijke situaties die toch op hun mobieltje willen kunnen rekenen. Deze Sonim is namelijk zelfs steviger dan bijna alle andere toch al behoorlijk stevige Sonims. Het scherm is krasbestendig, de behuizing is van stevig rubber gemaakt, en door de ATEX en IP-67-certificering kun je er zeker van zijn dat de XP3.2 altijd werkt, ook onder extreme omstandigheden. Stof en modder zijn geen probleem, en temperaturen tussen de -20 en +55 kan hij probleemloos aan.

Daarnaast heeft de XP3.2 ook een flink uithoudingsvermogen: op stand-by houdt de accu van deze Sonim het maarliefst 1400 uur vol, bij actief gebruik heb je nog altijd een spreekduur van 14 uur. Ook heeft dit toestel een extra luide speaker, zodat je hem nog op de meest lawaaierige plaatsen zult horen.

Sonim XP3.2 Atex Z2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Sonim XP3.2 Atex Z2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Sonim XP3.2 Atex Z2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden