Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sonim XP1301 Core NFC

Ontdek hier alles over de Sonim XP1301 Core NFC: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Sonim XP1301 Core NFC is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Sonim XP1301 Core NFC

De Sonim XP1301 Core NFC is de eerste 'rugged phone' die over NFC (Near Field Communication) beschikt. Net als andere Sonim-toestellen is de XP1301 erg robuust: zo is een val twee meter hoog geen probleem en kun je de telefoon zelfs onder water houden. De NFC-techniek is bedoeld om draadloos informatie door te sturen, waarmee je bijvoorbeeld in kan checken op het werk (verder op deze pagina lees je meer over deze techniek). De XP1301 Core NFC valt ook door zijn extreem sterke batterij: in standby-modus kan de telefoon maar liefst 800 uur mee.

Sonim XP1301 Core NFCBelangrijkste kenmerken

  • NFC: Near Field Communication
  • Extreem robuust: bestand tegen zout, stof, schokken, water, zand
  • Sterke batterij: standby tot 800 uur, spreektijd 20 tot 24 uur

Voor wie is de Sonim XP1301 Core NFC?

De doelgroep is door Sonim erg specifiek omschreven: voor mensen werkzaam in de thuiszorg, beveiliging, schoonmaak, facility management en onderhoudsdiensten is de XP1301 Core NFC ontworpen. De telefoon zou de kwaliteit van de dienstverlening kunnen verhogen en de bovendien de veiligheid van de werknemers waarborgen.

NFC

NFC staat voor Near Field Communication en is een techniek die we in de toekomst in steeds meer telefoons tegen zullen komen. Het is bedoeld om draadloos informatie door te geven naar apparaten die ook over een NFC-chip beschikken. Door de NFC-chip in de XP1301 te integreren hoopt Sonim de dienstverlening van bovengenoemde werkgebieden te verbeteren en te versnellen. Werknemers kunnen namelijk met deze telefoon bijvoorbeeld aangeven of een bepaalde ruimte is schoongemaakt, of een bepaalde patiënt bezoek heeft gehad of zelfs om de begin- en eindtijd van hun shift aan te geven. Al wat ze voortaan nodig hebben is hun telefoon.

Sterk en zuinig

Sterkere telefoons dan die van Sonim zijn er niet. De fabrikant heeft zich gespecialiseerd in 'onverwoestbare' telefoons en levert continu toestellen die tegen de zwaarste omstandigheden kunnen. Extreem hoge of lage temperaturen, een val van een paar meter, water, stof - de XP1301 Core NFC kan er tegen, door de goede beschermlaag en het Gorilla Glass. Bovendien is de telefoon erg zuinig: zelfs als NFC aanstaat zou de telefoon nog een paar dagen mee moeten kunnen. Zo hoef je niet bang te zijn dat het toestel uitvalt tijdens je werkdienst.

Sonim XP1301 Core NFC reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Sonim XP1301 Core NFC review.

Telefoons vergelijkbaar met de Sonim XP1301 Core NFC

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden