Vergelijk 2.361.129 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Beste Seniorentelefoons

Alle mobiele telefoons

Informatie over Seniorentelefoons

De mobiele telefoons op deze pagina zijn uitermate geschikt voor senioren. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat zijn seniorentelefoons?

Seniorentelefoons zijn toestellen die vooral geschikt zijn voor oudere mensen. Ze zijn vaak makkelijk te bedienen, hebben grote knoppen, en zijn kenmerkend in hun eenvoud. Daarnaast bieden ze ondersteuning voor gehoortoestellen, en beschikken ze vaak over een alarmknop.

Voordelen van een seniorenphone

Veel smartphones zijn te ingewikkeld voor senioren. Daarom zijn seniorentelefoons vaak zo eenvoudig mogelijk. Ze hebben een duidelijk scherm dat altijd helder en makkelijk te lezen is, en grote knoppen die makkelijk in te drukken zijn. Daarnaast zijn ze vaak compatibel met gehoorapparaten. Ook voor mensen met slecht gehoor zal een seniorentelefoon dus nog goed te horen zijn.

Alarmknop

Veel seniorentelefoons zijn voorzien van een alarmknop, een grote knop die gemakkelijk in te drukken is in geval van nood. Bij het drukken op deze knop belt het toestel automatisch naar een alarmnummer of een ander ingesteld nummer. Zo wordt een familielid, vriend, of de verpleging direct ingelicht als er iets aan de hand is. Sommige seniorentoestellen hebben zelfs alarmknoppen om contact op te nemen met meerdere personen, zodat er altijd wel iemand wordt bereikt die in de buurt is.

Lees verder / Inklappen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden