Vergelijk 2.670.373 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Wave Y

Ontdek hier alles over de Samsung Wave Y (S5380): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Wave Y accessoires.

Informatie over de Samsung Wave Y

De Samsung Wave Y is het instapmodel in de nieuwe Bada-reeks. Het combineert een aantal handige eigenschappen met een vriendelijke prijs. De touchscreen-phone beschikt over snel 3G-internet en WiFi, zodat je makkelijk je weg online kan vinden. Je kan webbrowsen, applicaties downloaden of chatten via ChatON. Ook is er een 2 megapixel camera, muziekspeler en 832 MHz processor aan boord.

Samsung Wave YVoor wie is de Samsung Wave Y?

De Samsung Wave Y is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope smartphone met veel mogelijkheden. Ook is de Wave Y als je de smartphone-wereld eerst een beetje wil 'verkennen', voor je de stap maakt naar een beter (en duurder) model.

Pluspunten van de Samsung Wave Y

Een groot voordeel van de nieuwe Bada 2.0-toestellen is natuurlijk de sociale functies. Met ChatON kun je gratis berichten sturen en met Social Hub ben je altijd op de hoogte van je wat vrienden aan het doen zijn, en andersom natuurlijk. Dat je daarbij de beschikking hebt over een snelle internetconnectie is natuurlijk een dik pluspunt.

Minpunten van de Samsung Wave Y

Doordat het een instapmodel betreft, zijn sommige eigenschappen natuurlijk wat minder dan bijvoorbeeld die van de Samsung Wave M. Dat weet je, als je de keuze maakt voor een goedkopere smartphone.

Belangrijkste kenmerken

  • Bada 2.0 met ChatON en Social Hub
  • Makkelijk personaliseren met Live Panel.Lock Screen en foldermanagement.
  • Snel internet via HSPA, UMTS en WiFi

Samsung Wave Y reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Wave Y review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Wave Y

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden