Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Wave Touchwiz S7230

Ontdek hier alles over de Samsung Wave Touchwiz S7230 (Wave 723): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Samsung Wave Touchwiz S7230 accessoires.

Informatie over de Samsung Wave Touchwiz S7230

De Samsung Wave 723 is een smartphone die draait op Bada, het besturingssysteem van Samsung zelf. Het toestel is de broer van de Samsung Wave S8500 en deSamsung Wave 2 S5250 en wordt ook wel de Samsung Wave TouchWiz S7230 genoemd. Het is daarnaast het zogenaamde 'instapmodel' binnen de Wave-serie. Voor een low-end toestel kan de Wave 723 echter erg veel. 3G en WiFi worden namelijk ondersteund en sociale netwerkintegratie is aanwezig. Ook is het mogelijk om verschillende apps te downloaden in de Samsung Apps store.

Vormgeving

Samsung heeft bij de ontwikkeling van de Wave 723 veel aandacht besteed aan het design van het toestel. Wat het eerst in het oog springt is het lederen klepje. Hiermee wordt het 3.2" inch TFT-LCD display beschermd tegen eventuele krassen en beschadigingen. Het is mogelijk om dit klepje los te maken.Samsung Wave 723

Wat belangrijk is bij het gebruiken van een smartphone als deze is natuurlijk de kwaliteit van het touchscreen. Het scherm van de Wave Touchwiz kan 256.000 kleuren vertonen en heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Het Bada OS zorgt er daarnaast nog eens voor dat de gebruiksvriendelijkheid erg hoog is. Het display reageert namelijk erg goed dus het opstarten en gebruiken van functies verloopt vlekkeloos.

Samsung Apps Store

In deze Apps Store van Samsung is het mogelijk om verschillende apps te downloaden voor de Wave 723. Samsung verklaart: 'Samsung Apps allows the Samsung Wave 723 to be a true lifestyle assistant with localized services that specific and dedicated to individual lifestyles'. Hier wordt dus duidelijk wat Samsung wil; personaliseer jouw toestel totdat de Wave 723 precies bij jou past.

Apps zijn er in alle soorten en maten. Games, navigatie, e-books, sociale netwerken en nog veel meer zijn gratis of tegen een klein bedrag te downloaden. Deze Apps Store wordt continu bijgewerkt door Samsung. Er zijn nu al talloze applicaties te downloaden en dit wordt dus alleen maar beter.

Overige kenmerken

Hier houdt het echter nog niet mee op. De Samsung Wave 723 heeft namelijk ook op het gebied van multimedia veel te bieden. Zo kan de 5MP camera flitsen en zorgen de MP3-speler en radio voor de nodige muziek. De geheugencapaciteit is uitbreidbaar tot 16 GB en ook qua internetfuncties zit je goed. De Touchwiz ondersteunt namelijk 3G en WiFi.

Het eindoordeel van de Samsung Wave 723 is zeer positief. Voor een acceptabel bedrag heb je de beschikking over een complete en goed uitziende Bada smartphone waarop je talloze apps kunt gebruiken uit de Samsung Apps Store.

Samsung Wave Touchwiz S7230 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Samsung Wave Touchwiz S7230 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Samsung Wave Touchwiz S7230

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden